Miért ilyen irigyek néha a kisgyerekek?
Sír, hisztizik, mert nem szeretné, hogy el legyen ajándékozva a régi, pincében porosodó, soha érdeklődésre számot nem tartó játéka.
(8 éves)
Egyetértek 9:41, de az egymásnak ajándékozást, cserét is jó volna megtanulni. Ő is kapott már nem egy játékot, ruhácskát.
Kíváncsi leszek, mennyit játszik ezzel, mit tapasztal meg, legközelebb kicsit didaktikusabbak leszünk.
11 ne hari, véletlenül pontoztalak le :(
De ne etessük már.
#12 Jézusom... szóval szerencsétlen gyerekotthonban élő gyerek ne kapjon egy plüsst meg mert neked derogál ajándékozni?? Szār ember vagy, és ezen a véleményen már semmi nem változtat.
Kérdem én, milyen embert nevel az a személy, aki nem segít a nehéz helyztben élőkön, inkább a szeméthegyet szaporítja. Nem is feltétlen az adakozás, bár az is. De inkább kidob valami teljesen használhatót, minthogy más megkapja.
*I don't want to live on this planet anymore* meme
Nekem ugyanezt csinálta 6 éves koráig! Az enyém sajnos észrevette.
Ha kidobtam a kukába a törött játékokat kiszedte és behozta. 🤦♀️
Hála égnek kinőtte ezt a dolgot.
Most ő szedi össze amit nem használ és elajándékozzuk. A ruhákkal ugyanez volt.
Elmagyaráztam neki, hogy vannak rászoruló gyerekek akiknek a szülei nem engedhetik meg maguknak. A védőnőt felhívtam, hogy ismer-e ilyen rászoruló családot és elvittük nekik. Meglátta hogy reaglának a gyerekek és már egyből nem volt gond.
Most 9 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!