Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek bevihetem magammal...

Szerintetek bevihetem magammal a kisgyereket az orvoshoz?

Figyelt kérdés

Nőgyógyászhoz kellene mennem, de nincs, akire hagyhatnám a kislányomat. Az apja délelőtt dolgozik, délutánra meg nem kapok 3 hétnél előbb időpontot. 2 és fél éves. Nagyon szépen elvan idegen helyeken, jól viselkedik, csendes, szófogadó.

De mégis mennyire etikus ilyen helyre bevinnem? Vagy inkább húzzam még ki 3 hétig a bajommal valahogy? Ti voltatok már ilyen helyzetben?

2021. okt. 20. 11:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Az én dokimnál az asszisztensnő nagyon segítőkész ilyen esetekben. Konkrétan játszik addig a gyerekkel, amíg engem vizsgál a doki. Kérdezd meg a te orvosodat, hogy van-e erre lehetőség!
2021. okt. 20. 11:13
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Hát én nem vinném.Biztos nincs egy barátnő se,aki elkísérne,és a váróban maradna legalább vele? Szerintem nem is engedik be,de ha mégis,az is milyen már?Valahogy máshogy próbáld megoldani.Ha nagyobb gondod van,nem várhat,és sehogy sem tudod megoldani a gyereket, akkor fogalmam sincs.
2021. okt. 20. 11:15
 3/16 anonim ***** válasza:
60%
Nem illő. Nálunk ne, is engednek be gyereket sehova, hacsak nem ő a beteg. Bébiszitter, vagy apukának szabadnap.
2021. okt. 20. 11:28
 4/16 anonim ***** válasza:
58%
Covid miatt most egy kísérő mehet veled én úgy tudom, na most hogy a kicsi minek számít 🤷‍♀️ Szerintem kérdezz rá az orvosnal, azért ha bajod van be halogasd!
2021. okt. 20. 11:34
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Az én dokimnál is van direkt gyereksarok. Adfig kint van az asszisztenssel a gyerkőc, vagy a kísérővel.

Esetleg nincs valaki aki elkisérne? Adfig sétálhat a gyerekkel, vagy bent eljátszanak a váróban

2021. okt. 20. 11:34
 6/16 anonim ***** válasza:
45%
Most aki lepontozott,annak mi nem tetszik azon,hogy nem vinnék nőgyógyászhoz egy 2 évest?Nálunk 12év alatt be se mehet gyerek az sztk-ba,csak ha ő a beteg,és az asszisztens sem ücsörög ki vele sehova,mert 1 doki egyszerre van 3helyen így is,nézi az nst szalagokat,rendel nőgyógyász ként,meg még a terhesgondozás is párhuzamosan van.Egymás melletti szobák vannak,ide-oda szaladgál.Nem tudom,hogy magányban hogy van,de nekem a kérdésből nem derül ki,hogy állami a vagy magánba menne a kérdező.
2021. okt. 20. 11:42
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
Én elvittem múltkor az ennyi idős lányomat, nem szóltak semmit, hüvelyi vizsgálat nem volt mondjuk csak ultrahang. Persze, apuka vegyen ki szabadnapot emiatt, mert ez csak úgy megy. Nyugodtan vidd el, előfordul hogy máshogy nem megoldható, nyilván nem viszed minden ilyen alkalomra.
2021. okt. 20. 11:44
 8/16 A kérdező kommentje:

Kedves #6-os, nekem mindenkinek hasznos volt a válasza.

Jól éreztem akkor, hogy nem kellene bevinnem. Sajnos nincs senkink, délelőtt mindenki dolgozik. Várok akkor 3 hetet, végülis nagyon nagy baj nincs. Köszi mindenkinek!

2021. okt. 20. 11:47
 9/16 anonim ***** válasza:
47%
Nem kötelesek foglalkozni vele. A rendelő nem gyerekmegőrző.
2021. okt. 20. 11:58
 10/16 anonim ***** válasza:
36%

"Persze, apuka vegyen ki szabadnapot emiatt, mert ez csak úgy megy"

Nos, ha nem úgy megy, akkor keressen egy bébiszittert. Sem az orvosnak, sem az asszisztensnek nem bébiszitteres a dolga, épeszű ember meg nem visz magával gyereket, ha orvoshoz kell mennie.

2021. okt. 20. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!