Szerintetek bevihetem magammal a kisgyereket az orvoshoz?
Nőgyógyászhoz kellene mennem, de nincs, akire hagyhatnám a kislányomat. Az apja délelőtt dolgozik, délutánra meg nem kapok 3 hétnél előbb időpontot. 2 és fél éves. Nagyon szépen elvan idegen helyeken, jól viselkedik, csendes, szófogadó.
De mégis mennyire etikus ilyen helyre bevinnem? Vagy inkább húzzam még ki 3 hétig a bajommal valahogy? Ti voltatok már ilyen helyzetben?
Szerintem simán fel kell hívni a rendelőt és megkérdezni. Valahol teljesen okés, van ahol nem.
Nekem volt olyan, hogy egy barátnőm eljött velem és addig sétálgattak, viszont több, mint 1 órás csúszás volt, ő meg csak 1 órát ért rá. Így végül bevittem, nem volt semmi gond.
Én nem vinném, mert engem vittek, és 20 év távlatból is emlékszem mindenre. A gyerek nem hülye, én tudtam, hogy direkt el akarják terelni a figyelmem a játékkal, beszélgetéssel, emiatt még kiélezettebb lett a figyelmem (ez mindig így volt, vérvétel közben is stb)...
Ha megoldható, inkább ne vidd.
Azért ne húzd sokáig, ne legyen nagyobb bajod. Ha van még babakocsija, vidd abba! Én fiam 2 éves, szerencsére nekem szinte bármikor tud valaki vigyázni rá, viszont vittem már magammal vérvételre, elücsörgött, aztán mentünk tovább. Mosolygott rá mindenki, nem szóltak érte, pandémia ide vagy oda.
Nőgyógyász persze más téma, de adsz neki egy játékot, vagy telót a kezébe mesével (nem tudom nálatok mi lehet opció), elfordítod a másik irányba a babakocsival, hogy ne téged lásson, és a fene sem fog szólni érte. Én is így csinálnám, ha nem tudnám kire bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!