Ha szabin vagy "csak úgy" a gyereked megy oviba, bölcsibe?
A lányom március óta bölcsis. Júliusban voltunk 2 hetet itthon szabin a férjem is és én is, akkor nyaraltunk, kirándultunk pihentünk. Utána augusztusban még itthon volt 2 hetet, 1et velem, 1et az apjával. Ezen kívül volt kb 6-7 hetet beteg is, akkor velem volt "home officeban". Most úgy alakult, hogy a nyáron kivett 15 nap szabimat semmisnek vették (értsd úgy amennyit nyáron kivettél újra kiveheted, így nekem visszaugrott 5 napról 20 napra a szabim.)
Emiatt január közepéig minden héten csak hétfő kedd kell mennem, többi nap szabin vagyok. Ti ilyen esetben vinnétek a gyereket bölcsibe azokon a napokon amikor otthon vagytok vagy sem? Nem tudom eldönteni. Ti ha szabin vagytok viszitek vagy sem?
Ilyen hogy lehet? Ha szabad ilyet kérdezni. Még ilyet nem hallottam.
Szerintem attól is függ mennyi dolgod van vidd. De ha viszed pl akkor kelhetsz ugyanúgy korán, nálam ez is szempont lenne, hogy akkor ugyanúgy kelés - menés, de lehet neked ez nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!