Ha szabin vagy "csak úgy" a gyereked megy oviba, bölcsibe?
A lányom március óta bölcsis. Júliusban voltunk 2 hetet itthon szabin a férjem is és én is, akkor nyaraltunk, kirándultunk pihentünk. Utána augusztusban még itthon volt 2 hetet, 1et velem, 1et az apjával. Ezen kívül volt kb 6-7 hetet beteg is, akkor velem volt "home officeban". Most úgy alakult, hogy a nyáron kivett 15 nap szabimat semmisnek vették (értsd úgy amennyit nyáron kivettél újra kiveheted, így nekem visszaugrott 5 napról 20 napra a szabim.)
Emiatt január közepéig minden héten csak hétfő kedd kell mennem, többi nap szabin vagyok. Ti ilyen esetben vinnétek a gyereket bölcsibe azokon a napokon amikor otthon vagytok vagy sem? Nem tudom eldönteni. Ti ha szabin vagytok viszitek vagy sem?
ha 1-1 napról van szó, mikor itthon maradok de nincs semmi tennivaló (bár ilyenkor meg nem maradok itthon :D ), akkor nem vinném.
Esetedben ez elég rendszeres és hosszú ideig tartó szitu, ebben az esetben vinném, és nem is biztos, hogy ebéd után elhoznám, nem zavarnék bele a napirendjébe
Vinném.
A rendszer meg a társaság miatt is.
Nem véletlenül van óvoda, szükségük van rá szociálisan.
Max. Délben elhoznám, de az sem biztos hogy minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!