Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha szabin vagy "csak úgy" a...

Ha szabin vagy "csak úgy" a gyereked megy oviba, bölcsibe?

Figyelt kérdés

A lányom március óta bölcsis. Júliusban voltunk 2 hetet itthon szabin a férjem is és én is, akkor nyaraltunk, kirándultunk pihentünk. Utána augusztusban még itthon volt 2 hetet, 1et velem, 1et az apjával. Ezen kívül volt kb 6-7 hetet beteg is, akkor velem volt "home officeban". Most úgy alakult, hogy a nyáron kivett 15 nap szabimat semmisnek vették (értsd úgy amennyit nyáron kivettél újra kiveheted, így nekem visszaugrott 5 napról 20 napra a szabim.)

Emiatt január közepéig minden héten csak hétfő kedd kell mennem, többi nap szabin vagyok. Ti ilyen esetben vinnétek a gyereket bölcsibe azokon a napokon amikor otthon vagytok vagy sem? Nem tudom eldönteni. Ti ha szabin vagytok viszitek vagy sem?

2021. nov. 11. 16:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Vinném. Ha otthonmarad, azzal összezavarom.
2021. nov. 11. 17:09
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem vidd, max hozd haza ebéd után esetleg.
2021. nov. 11. 17:16
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
vinném ,max ebéd után haza hozznám.
2021. nov. 11. 17:19
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

ha 1-1 napról van szó, mikor itthon maradok de nincs semmi tennivaló (bár ilyenkor meg nem maradok itthon :D ), akkor nem vinném.

Esetedben ez elég rendszeres és hosszú ideig tartó szitu, ebben az esetben vinném, és nem is biztos, hogy ebéd után elhoznám, nem zavarnék bele a napirendjébe

2021. nov. 11. 17:24
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
Nem vinném. Örülök minden alkalomnak, amikor nem kell vinnem. Egyedül, ha ügyintézés vagy orvos a program a szabadság idejére, akkor viszem.
2021. nov. 11. 17:43
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
Nem vinném, örülök ha vele lehetek
2021. nov. 11. 17:49
 7/14 anonim ***** válasza:
79%

Vinném.

A rendszer meg a társaság miatt is.

Nem véletlenül van óvoda, szükségük van rá szociálisan.

Max. Délben elhoznám, de az sem biztos hogy minden nap.

2021. nov. 11. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
7, a bölcsi nem ovi
2021. nov. 11. 18:35
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ, mi a program és mennyire szeret járni. Ha bevásárlást terveznék aznapra bankot stb elvinném. Ha itthon döglést, akkor biztos lenne olyan, hogy nem.
2021. nov. 11. 20:11
 10/14 anonim ***** válasza:
98%
Sok mindentől függ. Pl. mennyi a beteg, mit terveztek. Kövezzetek meg, de néha jót tesz egy kis énidő, amikor a gyerek nincs otthon. Mivel nekünk nincs nagymama, mi így szoktunk eljárni kettesben a férjemmel, amíg a gyerekek oviban vannak.
2021. nov. 11. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!