Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adtok 5 év alatti gyerekre...

Mit adtok 5 év alatti gyerekre ilyen időben? Én nem öltöztetem fel rendesen?

Figyelt kérdés

Majdnem 3 éves bölcsis lányom van ma pl ez volt rajta reggel:

Hosszúujjú body ezen egy vékony hosszúujjú póló

Alul leggings és egy vastag nadrág

Csizma, sapka

Kabát, közepesen vastag

Ez így kevés?

A bölcsiben már a gyerekekről halom ruhát vesznek le.

Szólhatnak nekem azért, hogy nem öltöztetem rendesen?

2021. nov. 9. 10:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére kopp kopp nagyon egészséges , 9 hónapja bölcsis összesen a 9 hónap alatt 6*1 hetet volt itthon betegség miatt, akkor is csak orrfolyás, dugulás, semmi több.
2021. nov. 9. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Èn trikò hosszù póló ( nem vastag fèle) tèli kabàt

Vèkony leggings, vagy harisnya szoknyàval

Erre van egy vèkony "overàlnadrágja" vagy

mi a neve .. ez vízhatlan....plusz van benn mackója is kintre..ha nem lenne vizes minden mondjuk

Cipô mèg àtmeneti van..

Itt 9-ig lefagyva voltak az autók..-1 volt

Du 9 fok..

Amúgy tegnap melegebb volt, pulcsi vèkonyabb àtmeneti kabàt plusz vèkonzabb puba farmer a harisnyàn volt rajta sportcipôvel.

Nàlunk kifejezetten kèrtèk, hogy ne àtöltözôs legyen hanem rèteges..

Benn majdnem inkàbb rôvidujjú pólós idô van, mint hosszú pólós.. vastag nadràg, ami kintre is okè szóba sem jöhet..

2021. nov. 9. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Jah bocs.. sapkàt is természetesen kapott
2021. nov. 9. 18:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap szólt a majdnem négy évesem miközben mentünk az óvodába, hogy fázik. Felhúztam a kabáton a zipzárat, mondta, hogy ez nem segít, mert ott nincs hideg, a lába fázik és mutogatta a combját. Szóval ma kapott a melegítő alsó alá, egy vékony aláöltözet nadrágot. Ezen kívül vékony hosszú ujjú felső, középső polár réteg és vékony shell kabát, ami víz és szélálló. Ez úgy 5 fokig elég. Utána sima hosszúujjú felső helyett gyapjút fog kapni, mikor fagy, akkor meg télikabátot + egy vékony shell-t alulra is.
2021. nov. 10. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!