Ha rendesen fizetem a gyerektartást mire számíthatok?
Pontosan mit követtél el, hogy ennyire ellened van?
Amúgy a láthatáson nem vagy kénytelen az exedet is nézegetni, külön programra vagy a saját otthonodba vidd addig a gyereket.
Hat figyelj... próbálkozni lehet, de gyakorlatilag csak amiatt tud feljelenteni, ha nem fizetsz. Sajnálom kérdező, mert amúgy mi is full ugyanebben vagyunk, mint ti.
A férjemet megcsalt a az ex neje, majd utána ő adta be a válást és reménykedett, hogy majd a férfi fog könyörögni. Nem így lett. Mi pár évre rá ismerkedtünk meg a férjemmel mióta összehazasodtunk, a gyereket nem láttuk... pedig szeretett hozzank jönni, mentünk mindig valami jó programra stb. Mondjuk kost már 18 éves lesz a lánya a férjemnek, de úgy tűnik ez már teljesen veszett fejsze nyele. szánalmasak ezek a nők.
Nem kötelezhet láthatásra.
Nagyon sajnálom, hogy elszakít a gyerekedtől. Nem értem az ilyen nőket. Az én apám lelépett önszántából, és tudom milyen érzés, ha mindenkinek van valamilyen apja, csak neked nincs. Nem értem, hogy egy nő miért választja ezt önként a gyerekének, ha annak az apja egyébként rendes apa lenne. Az a baj, hogy mindenki azt képzeli, hogy az anyák biztosan csak jót tesznek a gyerekeikkel, pedig itt is valószínű, hogy az anya a saját érdekeit helyezi a gyerek elé, csak nő, ezért nála marad. Szóval sajnálom kérdező, hogy így jártál. Én lehet tennék egy utolsó próbát a nőnél, a gyerek kedvéért, hogy megpróbáljunk normális viszonyt ápolni ő miatta, de ha nem hajlandó erre, akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!