2 éves gyerek nem eszik rendesen,mit tegyek?
Van hogy nem esznek nem kell rágörcsölni eszik eszik nem eszik nem eszik, de ha csak 1 napot próbáltál kevesebb kiflit meg ilyeneket az nem hozza meg a hatását.
A fiam egész héten fél kiflit evett kb egész nap hétvégén meg mindenkivel evett akit enni látott.
Mindig erős testalkatú volt.
Vannak ilyen időszakok. Szintén 2 éves, most pl rendesen eszik, de egy hete csak tejfölös kenyeret volt hajlandó napokon keresztül. De hogy miért, a foga, vagy a torka, vagy csak mert 2 éves? nem tudom :))
Pakolj csak elé, majd ő eldönti mit eszik meg belőle. Eröltetni nem szabad.
Nagyobbik lányom 5 éves. Evészavaros. 1,5-2 éves korában kezdődött, amit addig evett, hirtelen nem volt hajlandó. Ha kicsit is eröltettem, öklendezett. Vártam hogy mikor javul, beszéltem védőnővel, gyerekorvossal, javasolták hogy továbbra is együnk úgy mint eddig, együtt, lássa a különböző ételeket, majd ami érdekli eszik belőle.
Sajnos nálunk nem javult a helyzet. 5 éves, szinte csak barna ételeket eszik, összekeverni nem szabad őket, pl tésztára nem szabad feltétet tenni, üresen eszi.
Az oviban se javult a helyzet, nem ösztönözte az hogy a többi gyerek pl levest eszik. Nem eszi meg.
Nagyon ritkán kb félévente hajlandó valami újat megkóstolni.
Nem sovány, a védőnő is nyugtat hogy fogadjam el ezt, majd az idő megoldja. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!