2 éves gyerek nem eszik rendesen,mit tegyek?
19 pukit adunk neki de nem minden nap. Dormi,rudi itt nincs amúgy sem édes szájú inkább a sosat szereti.az apja hozz neki Kinder tojást egy héten egyszer kb ha be megy a boltba munkából.. Kubut nem szereti próbáltuk :) egy fajta szörp amiből iszik vagy gyümölcsos gyerek tea..nem igazán a hízás zavar inkább az egyhangú étkezés..
20 nem fogy igazából elég kis tömör nem mondom mikor az egy almát ette láthatóan lapos volt a pocak de amúgy erős alkat. Igen mondták már ezt a portion dolgot..jó lenne ha abba az adagba igazából rendes kajcsi menne nem szolnek egy rossz szót sem :)
10es vagyok
Lányom is szinte szénhidrátot eszik, de igazából nem igy kell nézni mert majdnem mindenben van szénhidrát. Szerencsére ő eszik húst is, viszont csak almát a gyümölcsök közzül, illetve 1-2 fajta joghurtot is megeszik.
Egy időben engem is zavart hogy képes napokig ugyan azt enni, de őt nem zavarja, úgyhogy ezért is elengedtem.
Megpróbáltam kiéheztetni hogy akkor majd megeszi amit mi, emlékszem túróscsusza volt. Nagyon éhes volt, de csak sirt az étel felett. Aztán megpróbálta megkóstolni, legalább 20x nekifutott, aztán erőt vett magán bekapott egy falatot de öklendezett tőle. Borzasztó volt látni. Szóval lehet itt osztani az észt hogy hagyjuk éhezni a gyereket majd akkor megeszi. Igen a dacos, finnyás gyerek lehet, de egy evészavaros nem fogja megenni. Nem kinzással kell egy ilyen problémat megoldani.
Nekem az óvodában gyerekpszichológust ajánlottak. Ezen még gondolkodom.
Multivitamint kap egyébként, egyedül csak a rostokat nem tudom pótolni, úgyhogy most ezen "dolgozunk".
Hagyd békén, majd eszik, amikor éhes lesz.
Én attól lettem súlyos étkezési zavaros, mert a mostohám állandóan azt leste, mikor eszek, mit, mennyit, miért annyit, miért azt, stb. Ne ezt egyek, ne azt, ekkor-akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!