Volt olyan az anyasagod alatt, mikor ugy erezted nem birod tovabb?Mikor egyedul erezted magad az anyasag minden terhevel?
Kb most vagyok ebben.
Én "csak" 3 éve vagyok itthon. 2és fél a nagy, 1 hónapos a pici.
Férj reggeltől estig dolgozik, anyóssal nem tartjuk a kapcsolatot, anya meg csak akkor "segít" ha mi megyünk hozzá, ő nem jön, pedig csak 10km-re lakik.
Barátnőim külföldön, aki itthonaz meg le se....
Gyakorlatilag 2 és fél éve wc-n sem voltam egyedül, nem kikapcsolódni.
Egyedül vezetem a háztartást, minden nap főzök, kezdek becsavarodni, hogy egy pörgős, csavargós, barátokkal teli nőből lényegében egy magányos hazvezető nő lettem.
1 hónapos a kicsi, rengeteget kel éjjel, csak velem alszik vissza. 1 hónapja nem aludtam egyhuzamba többet mint 2 óra, illetve 1 éjszaka alatt többet mint úgy 4-5óra.
Szeretem, imádom őket, de alig várom, hogy felnőjjenek
7, te szimplan hulye vagy, gyanitom kutyanak se kellesz meg arra se, nem h gyereked lenne..
azert a neha par ora es a mas nyakaba varras kozott van egy icipici kulonbseg, de gondolom h ugysem erted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!