SOS segítség! Több szakember azt javasolta, hogy 2 éves eddig jól alvó (1 hónapja felborult minden) lányunkat költöztessük be a mi szobánkba! Hát nem is tudom?
én nem tenném át a saját szobámba. akkor lenne teljesen elrontva.
átmenetileg inkább valami homeopátiás szer kellene elalvásra.
Szerintem ennek valami komolyabb,mélyebb oka van,azt kéne kideríteni,kineziológus segíthet ebben.
Egyébként én sem kínoznám,bár bennem nincs ilyen ellenérzés az együttalvással szemben,a mi gyerekeink is velünk aludtak,és nem ragadtak örökre közöttünk.:))
Az én kislányom rengeteget feküdt köztünk születésétől kábé 2 éves koráig. Volt mindig is kiságya, de nem volt oda érte, aztán mikor elkezdték érdekelni a mesék és a mesekönyvek, szépen leültünk a kiságy mellé, vagy lefeküdtünk a kiságy melletti matracra, és olvasgattam neki. Aztán egyszercsak hopp, elaludt olvasás közben. Ez hónapok munkájának eredménye.
A te kislányod valamitől megijedhetett, ha egyik pillanatról a másikra ilyen "műsoros" estéitek lettek..vajon mivel kötheti össze az alvást? Lehet hogy élete első rossz álma kötődik össze a kisággyal?
Ja és mennyire stresszel téged ez a helyzet, mikor jön a fekvésidő? Van-e rituálé-szerű történés fekvés előtt, amit szoktatok csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!