Óvodai beszoktatás témában segítség kellene?
2 napot voltunk idáig oviban, reggeli, udvari játék, ebéd, de nem aludt ott. Mindkét nap elmentem fél órára, első nap sírt, 2. nap nem, de többször látszott míg ott voltam, hogy ha nem lennék ott, akkor sírásba fulladt volna ez-az.
Nem tudom, hogy mi legyen a következő lépés, mert kiborítani sem szeretném a gyerket, ugyanakkor gondolom az sem jó, ha megszokja, hogy én ott vagyok.
Várjam meg, míg az egész délelőttbe beleszokik nélkülem és utána aludjon ott, vagy kezdjem el azt is most??? Olyan tanácstalan vagyok, az óvónők pedig mindig azt mondják, hogy e beszoktatás a gyerek igényihez igazodva történjen. Na de az én gyerekemnek az az igénye, hogy állandóan ott legyek, de ezt sem lehet a végtelenségig húzni. Egyébként kis érzékeny sírosabb, bújósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!