Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Több gyerkőc esetén hogyan...

Több gyerkőc esetén hogyan oldjátok meg ha betegek?

Figyelt kérdés
3 gyermekünk van (kisiskolások) és semmi sem úgy alakult, ahogy terveztük. Jelenleg csak a férjem dolgozik, én még itthon vagyok velük gyesen. Jó lenne végre munkát találni, de így, hogy valamelyikük mindig beteg szinte reménytelen. Ti ezt hogyan oldjátok meg?
2021. okt. 28. 18:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%

Bocsi, de ha kisiskolások, akkor hogy vagy velük gyes-en? Az csak a gyerek 3 éves koráig jár!

Vidd el őket kivizsgálásra, egy iskolás már nem lenne szabad, hogy annyit beteg legyen, hogy a szülő ne tudjon vissza menni dolgozni.

Adj nekik immun erősítőt!

2021. okt. 29. 06:39
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Anyósék bármikor vigyáztak rájuk. Most meg 2 éve már itthonról dolgozom, és ha betegek, csak itthon maradnak, irtó kényelmes. De amúgy is szerencsém volt velük, mert nem betegesek túlságosan.
2021. okt. 29. 07:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Esetükben 10 éves korukig jár, a két kisebbel vagyok gyesen 7 és 8 évesek.

Kapnak vitamint és immunerősítőt is, ennek ellenére ez van.

Itthonról végezhető munkát még nem találtam, bár azt is csak akkor tudnám csinálni mikor alszanak, mert folyamatos felügyeletet igényelnek.

Régebben a szüleim is vigyáztak rájuk, de már nem merik vállalni.

2021. okt. 29. 09:30
 14/16 anonim ***** válasza:
7 és 8 éves miért igényel folyanatos felügyelet (nem bantasbol kérdezem, csak nem értem, próbálom elképzelni a szitut)? Van valami viselkedési zavaruk vagy fogyatékosság vagy ilyesmi? Ahogy leirod, így nagyon nehéz szituban vagy, bejaros munka nem jöhet szóba, home office sem, kötött munkaidovel. Ezen kívül nem igazán jut eszembe más mint vmi netes "porszivougynokoskodes", bizonyos termékek nepszerusitese, árulása, avon, tupper,stb. Vagy esetleg ha van kezugyesseged, akkor valami általad készített porteka árulása. Esetleg bér-sütisütés.
2021. okt. 31. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt írja “esetükben 10 éves korukig jár” a gyes. Akkor valószínű, hogy tartósan betegek, vagy súlyosan fogyatékosok, hiszen akkor már 10 éves korig a GYES.

Így érthető, hogy nem lehet őket felügyelet nélkül hagyni.

De akkor a munkahely sem opció, valami otthonról végezhető munka kellene neked.

2021. okt. 31. 16:35
 16/16 anonim ***** válasza:

*akkor jár

Bocsi, kijavított a telefon.

2021. okt. 31. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!