Ahol több gyerkőc van és a kisebb 1 éven aluli, ott hogy oldjátok meg hogy a nagyobbak ne zavarják a picit, ne ébresszék fel állandóan?
Figyelt kérdés
Viszonylag kis lakásban élünk, de van külön szobájuk. A kiskamasz csemetém viszont képtelen csendesen közlekedni, játszani vagy csak létezni, és állandóan felzavarja a kistesót :( Pedig nem szoktattuk a picit csendhez mi sem járunk lábújhegyen de azért igyekszünk nem zavarni, de a nagyobbik állandóan becsapja az ajtókat, leejtoi a játékokat, átesik valamin, stb :(2017. ápr. 12. 18:53
1/5 anonim válasza:
nem igazán zavarta a kicsit az alvásba az,hogy még 2 másik gyerek randalírozik a házba....téli születésű a harmadik szóval pont a jóba csöppent bele,mert a nagyok nem voltak annyit kint az udvaron mint jó időbe.
2/5 anonim válasza:
A kicsi rajtam aludt hordozóban; ha megébredt volna, kicsit ringattam és fel sem ébredt.
3/5 anonim válasza:
Egy kiskamasznam mar azért tudnia kene csendesebben lenni szerintem.
Nekünk a kicsi 1 eves a lanyom 3 eves és felfogja hogy csendesebben kel mert alszik a kicsi. Nem mondom hogy mindig sikerül de az esetek 90%-ban igen.
Egyébként én a tvt bekapcsolva hagyom a kicsinél hogy zaj legyen a naggyal meg átmegyünk a masik szobába vagy addig megnézünk egy mesét.
4/5 anonim válasza:
Pl rászólok a kiskamaszra, hogy lehet normálisan közlekedni, mert ilyen nincs, hogy ő nem tud csöndben kimenni.
5/5 jafnrétti válasza:
Nálunk 8 év van közöttük, a nagy eleinte volt, hogy megfeledkezett magáról, de pár hónap után már nem volt semmi gond, szóltunk neki, ha éppen aludt a kicsi, és akkor csendesen közelekedett. Pedig ő sem egy halk gyerek, meg kell hagyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!