Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2, 5 éves gyerekem nem ugrál...

2, 5 éves gyerekem nem ugrál páros lábbal, próbálom rávezetni, mutatom neki, néha próbálja, de nem megy neki. Mi lehet az oka? Hogy tudnék neki segíteni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 23:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igen, már szépen, mondatokban beszél, ragozási hiba még van.

Ágyon, nagylabdán gyakoroljuk az ugrást.

2 éves státuszon a védőnő kérdezte, hogy ugrál e, azért gondoltam, hogy el vagyunk maradva

2021. okt. 27. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Úgy utálom, amikor az anyukák többes számban beszélnek. Nem ti vagytok elmaradva, hanem ő. Bár nem tudom miért baj az, ha valaki nem ugrál páros lábbal. Szerencsétlen gyerek
2021. okt. 29. 11:26
 13/13 A kérdező kommentje:
#12-es Én meg azt utálom, amikor valaki nem a kérdésre válaszol 🤷‍♀️ De ettől szép a világ, hogy nem vagyunk egyformák 😃
2021. okt. 29. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!