Engednél a gyerek kérésének?
Figyelt kérdés
Ha a gyereked érzéseit megbántotta egy másik("te oda nem jöhetsz", "nem mutatom meg", "az enyém jobb", "a te rajzod büdös", "azt felezd el velem, majd sírás, mert a gyerekem nem felez el banánt és a gyerek gonosznak hívta és sírt miatta, pedig fél perccel előtte egy fél győri édes kekszet elfelezett vele!" stb), és a gyereked emiatt nem akarná, hogy a holmijához hozzáérjen a másik, vagy a mellette lévő székre üljön akkor elvennéd a másik gyerek kezéből a gyereked dolgát(nem akarta elengedni kérésre)? És ha a gyereked el szeretne menni a közeléből, teljesítenéd a kérést? Mit mondanál a másik gyereknek? Ez kb 10 perc termése volt, majd a másik gyerek anyukája megkérdezte mi történt, de nem tudtam rendesen elmondani, engem is meglepett és felhúzott a viselkedése, de a saját gyerekem dolgain is meglepődtem és kezelnem kellett, mert ellenséges volt a másikkal.2021. okt. 23. 07:28
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, bírom az anyját, egy közösség, az enyém már kezdett kiakadni ezzel a távolságtartással és rászólással, hogy ne nyúljon a holmijához, de a másik hergelte fel. Jogos is volt, meg nem is. Végül elvettem a holmiját, miközben azt mondtam, hogy "sajnálom, de x nem szeretné és az övé", de nem ültünk el. Nagyon kellemetlen helyzet volt és meg akartam akadályozni, hogy az enyém vegye el a dolgát tőle, de nem tudom, hogy jó döntés volt e. Az odébb csak egy két széket jelentett volna, egymás "mellett" ültünk, azt már kirekesztésnek éreztem. Nagy volt a feszültség. Azért jöttünk össze, mert nehezen jönnek ki egymással, a kissrác felhergeli az enyémet, aki meg kibukik rajta, nehéz igazságosan kezelni.
2021. okt. 23. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!