Mit csináltok ha a gyerek nem issza meg a gyógyszert? Próbáltam neki már teába is de észre veszi.
Tablettában esetleg?
Anno a lányomnál az vált be, hogy nem próbáltam észrevétlenül beletenni semmibe. Tudta, hogy gyógyszer, rossz íze van, de azért kell, hogy meggyógyuljon. Így hajlandó volt meginni, csak mindig ki kellett készíteni valami gyümölcslevet, hogy rögtön utána meg tudja inni.
Én drasztikus voltam a 2,5 évessel, mikor egy éjszakai gyógyszer bevétel pankrációra kezdett hasonlítani.
Közöltem a gyerekkel, hogy ok, ne vegye be a gyógyszert, mert úgy látom, hogy nem szeretné jobban érezni magát, de akkor nekem ne sírjon, ne kínlódjon, mennyen a szobájába aludni, engem pedig hagyjon békén. Ha beveszi, akkor tudok rajta segíteni, természetesen vele maradok, hiszen beteg, nagyobb szüksége van rám, stb.
Egyből bevette és többet nem volt gond.
A kicsivel szerencsém van, jóformán minél rosszabb egy gyógyszer, annál lelkesebben veszi be.
Nurofenes fecskendővel
De vírusra antibio?
Költői a kérdés nyilván...
Ok, azért ne bírálják már felül a gyerekorvost... vírusra nem írnak fel antibiotikumot. De lehet már bakteriálisan felülfertőződött... nyilván megvizsgálta, el tudja dönteni...
Próbáld meg úgy beadni, hogy ne lássa az üveget és ne mondd meg, mi az. Éves közben pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!