Mit csináltok ha a gyerek nem issza meg a gyógyszert? Próbáltam neki már teába is de észre veszi.
Ha becsapod és ilyen-olyan fortéllyal adod be neki, előbb-utóbb rájön a cselre.
Ezzel eljátszod hiteled.
Ha eddig meséltél neki, mondd, hogy kedvenc mesehőse azért lett olyan szerethető, mert ilyen gyógyikát szedett.
Mi is ma kaptunk antibiotikumot, mert ugyan felső-légúti vírussal kezdődött (át is ment a családon), de a gyereknek már fülgyulladása van.
Egyébként az enyém 4 éves, én is odaadom neki simán, gyógyszer, nem kell szeretni, kezében pedig a vizeskulacs és azonnal leöblíti. A 2 évesnek, akivel még nem lehet érvelni a gyógyszert nurofenes fecskendővel a pofija oldalába nyomom, hogy ne tudja azonnal kilökni a nyelvével.
Tudom, nem vagyok anyuka, nincs is tapasztalatom.
De nekem gyermekkorom óta nagy stressz a gyógyszer szedése, mert mindig mindenre Augmentint írtak fel, amit sose tudtam lenyelni. A mai napig csak a halálomon veszem be . Belém is úgy kellett erőszakolni a gyógyszert. Anya azt csinálta általában, hogy jól összezúzta és egy kanállal berakta a számba és ráittam a teát. Amikor azt sem voltam hajlandó bevenni, akkor pedig összezúzott állapotban belekeverte a teába, jó mézesre és citromosra csinálta, aztán úgy megittam. A jószándék vezérelte, hogy gyógyuljak meg minél hamarabb. Most 23 éves vagyok és idén kb annyit voltam beteg, mint előtte 10 év alatt. Most ugyanezt csinálja (szerinte nem tudom), hogy a neocitrant belekeveri egy nagy bödön teába és hozza nekem eszméletlen mennyiségben, hogy igyam meg :D Hátha segítettem kicsit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!