Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elege van a férjemnek a...

Elege van a férjemnek a gyerekekből. Voltatok hasonló szituációban?

Figyelt kérdés

2 fiunk van. Egy 4 éves és 15 hós ikrek.

Elég sokszor van hangzavar nálunk. Szinte egész nap. A férjemnek ez kicsit sok, nagyon gyakran kiakad, vagy kiabál a gyerekekkel( leginkább a nagyobbal) . Múltkor megmondta, hogy elege van az egész helyzetből. :(

A nagyobbik fiam nagyon féltékeny a picikre, állandóan a hiszti van. A kicsik meg vagy fogazanak, vagy betegek. Felváltva.

Most tudom lesz aki azt mondja, hogy kuss a nevem és oldjam meg férj nélkül, hagyjam pihenni a férfit munka után.

2021. okt. 20. 18:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk is másfél évesek voltak mindháromszor a gyerekek, amikor én, az ANYJUK közöltem, hogy nem bírom tovább idegekkel. Szerencsére nálunk anyám is, anyós is simán bevállalta őket 1-2 éjszakára, és annyi pont elég volt ahhoz, hogy kipihenjem magam hirtelen.
2021. okt. 20. 19:15
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Ahh nekünk csak egy gyerekünk van és két kutyánk. A ferjem így is kész van, mint a szívpörkölt. Szerintem a pasik nem bírják a strapát annyira.
2021. okt. 20. 19:25
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Van ez így bölcsibe most szoktatok be 4 gyerek sír egész idő alatt felváltva, 2 fejhangon, 1 óra csend van annyit alszanak majd folytatják. És haza jövök a 2.5 évesemmel és ha front van ő is sír mindenért.

Most mit csináljak így jártam. A férjed is így járt.

A gyerekek meg, megismerhetnek bárkit hívj egy szittert eleinte legyél ott, majd menj a másik szobába, de ne kotnyeleskedj, és ha megy a dolog mehettek kicsit el moziba vagy csak sétálni ketten.

2021. okt. 20. 20:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
2 fiam van, 7 és 11 évesek és még mindig tart a civakodáa. Úgyhogy a férjed programozza át az agyát, mert lesz ennél durvább is. Én már hagyom, ha nem nagy ügyről van szó, hadd játszák le egymás kőzött, elvonulok kávézni stb.
2021. okt. 20. 20:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen, olykor nekem is elegem van. Pár hetente elmegy csak ő a barátaival valahova, vagy csak én.

Vagy bébiszitter és együtt megyünk, esetleg nagyik.

Segítség nélkül én már begolyóztam volna. Ez van, ki kell tudni mondani és megoldást kell rá találni.

2021. okt. 20. 20:58
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

Tanácsot nem tudok adni, olvasni jöttem a kommenteket:D

Hasonló helyzetben vagyunk, 3 kisfiunk van. 2 és fél éves a nagyobb, a kicsik most töltötték az egy évet. (Emellé lehet terhes vagyok, még nem biztos, nem merek tesztelni.)

Amit mi próbálunk csinálni, hogy 2 hetente elmegyünk pár órára, akár moziba vagy enni valahova, addig nagyszülők átjönnek. Akkor megyünk általában, amikor alszanak a fiúk délután. Most akarunk elmenni egy hétvégre majd, de még nem tudjuk, hogy lesz. Őszintén szólva bébiszitterem nagyon gondolkodom hosszabb távra is, főleg ha most kiderül, hogy úton van a 4.baba.

2021. okt. 20. 22:12
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

1. szedje magát össze a férjed, mert elviekben ő is akarta azokat a gyerekeket

2. sajnos a valóság pedig az, hogy majd lelép, mikor tényleg nagyon megunja velük és rád szakad minden a három gyerekkel

2021. okt. 21. 11:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

És,azért mert neki elege van ő akar lenni a 4.gyerek a nyakadon?

Hallgasd a gyerekek hisztijét és oldd meg a férjed és a gyerekek közti feszkót is?

Nem egyedül csináltál és nem egyedül vállaltál be 3 gyereket,terhességgel mindennel együtt neked lenne egyedül jogod kiabálni vagy idegeskedni bármin is.

Mozduljon ki otthonról a naggyal,szellőztesse ki a fejét.Nem kötelező otthon tököt vakarni és mindent egy embertől várni.

Nagy fiú már mehet vele,egyúttal egyel kevesebb a te dolgod is.

Mert emellé gondolom ott a házi munka,a főzés,és legyen is nyugodt együtt töltött idő is,mindent nem tudsz te egyedül megteremteni..

Amúgy is 3 gyerekes (főleg kisgyerekes) lakásban sosem lesz csend,ez eszébe juthatott volna előbb is.

2021. okt. 21. 16:13
 19/20 anonim ***** válasza:
26%

Nagyom sajnálom.

Legközelebb ügyesebben válasz partnert. Aki nem emberi analfabéta.

2021. okt. 21. 19:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én férjemnek is sokszor elege van, nagyon ki szokott akadni. Én is ki szoktam borulni, főleg most, hogy várandós vagyok, és érzékenyebb a kelleténél. Egy 2 évesünk van, aki most rettenetes korszakát éli. (Perpillanat nem is tudom, hogy fogunk túlélni kettővel, de nagyon várjuk, már most imádjuk) Nem tudom, néha már azt hiszem, hogy idegrendszeri problémája van ennek a gyereknek, annyira vehemens, de egyébként annyira okos, szépen beszél mondatokban, mindent megnevez, hogy nem tudom.. Elképesztően hisztis, és a férjemmel nagyon nehezen bírjuk az indokolatlan hörgést/bőgést, és mi is kiabálunk néha, pedig tudjuk, felesleges. Sokszor mondjuk elegünk van, legszívesebben elköltöznénk. Ez van, nem mindenki acélidegzetű. Ettől függetlenül szeretjük egymást, megoldunk mindent, megnyugszunk mindannyian, egyszer ennek is vége lesz. Ha nagyon nehezek a napok (azért ott a munka, stressz, stb) akkor megkérem az egyik nagyit, aki éppen ráér, hadd aludjon nála a kicsi, mi pedig fellélegzünk kicsit. Ez nem szégyen, próbáljatok ti is programokat csinálni ketten,és kitartást! Nem lesz ez mindig ilyen nehéz! 🤗
2021. okt. 27. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!