Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet tenni ilyenkor?

Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Hello mindenkinek!

Kislanyom 5 eves es valami trauma erhette szerintem..

Ugy kezdodott hogy volt ket nagyobb baratnoje az egyik 11 a masik 13 eves es elmeselte hogy amikor barbiztak a szobaba szexeloset jatszott a ket lany es elmeseltek neki hogy mi az es hogyan kell...

Mi az apjaval rogton mondtuk neki hogy ez csak butasag es felejcse el ne gondoljon ilyenekre tobbet, termeszetesen meg mondtam a lanyok szuleinek es megszakitottuk veluk a kapcsolatot de viszont a lanyom nem hagyja abba az errol valo beszelgetest azt mondja mindig eszebe van es sir szegenykem..

Aztan ma mar ordogokrol is beszelt hogy azokra gondol es fel.. folyamatosan sir elmond minden mozdulatat, gondolatat es ez mar egy hete tart.. nem akarom orvoshoz vinni.

Segitsetek

2021. okt. 14. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Attól, hogy megtudta, hogy kell szexelni, nem beszél ördögökről. Miért nem beszéltétek ki vele rendesen, amit látott és hallott? Komolyan ennyit mondtatok neki,m hogy butaság és felejtse el?? Beszélgessetek vele, arról, amit látott, meg hogy mi az a szex, az egy jó dolog, felnőtteknek. Mindegy, csak beszéljetek már vele egy jó nagyot.
2021. okt. 14. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért butasàg ès miért feletae el??

Nálam csak ez a nagy kérdès.

11-13 èvesek persze hogy érdeklôdnek, sőt, ha nem tennék, az lenen a fura.

Mivel ôk is gyerekek, így az, hogy a lányodnak korai téma volt fel sem róható nekik.

Emiatt megszakítani a kapcsolatot is felesleges volt.

A korábak megfelelően kell beszélni a gyereketekkel.. nem “ butasàg, felejtsd el”

Az ördög honnan jött?

2021. okt. 14. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mondd el neki, mi a szex a maga szintjén. Nyilván annyit játszottak, hogy egymásra feküdt a két barbie, nem annyira szörnyű, elmondod, hogy valóban igaz, így lesz terhes az anya, mert apa belerakja a magot. Nem mondom, hogy optimális egy 5 évessel ezt megbeszélni, de te barátkoztattad nála jóval idősebb gyerekekkel, annak lehet ilyen következménye.
2021. okt. 14. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Igen, ha már belekerült egy ilyen szituációba, próbálj meg pozitívan hozzá állni, beszélni vele erről. Én ennyi idős gyereket nem is engedtem volna ilyen nagy lányokkal játszani eleve.
2021. okt. 14. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, nem valami rossz dolognak kellett volna beállítani. A fiam ennyi idősen egyszer rajta kapott minket. Leültem vele és elmondtam, hogy a felnőttek így is szokták egymást szeretni, az ovis társai szülei is, de erről nem kell az oviban beszélni. Azóta sem téma.
2021. okt. 15. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!