Flora08 kérdése:
Hány éves korig használtátok/tervezitek használni a tipegő hálózsákot?
Figyelt kérdés
Nézegettem a tipegő hálózsákokat, olvastam véleményeket, úgy látom, sokan szeretik használni. Néztem a mérettáblázatot, és őszintén szólva meglepődtem, hogy 8-9 évesekre is van méret. Azt gondoltam, hogy három év alattiaknak való leginkább. Tényleg van, aki olyan sokáig használja? Kíváncsiságból kérdezem. Előre is köszönöm a válaszokat :)2021. okt. 13. 22:30
1/5 anonim válasza:
4,5 évesem sajnos kitakarózik éjszaka, így bár azt gondoltam, hogy idén télre már nem veszünk újat, mégis kellett. Már abban alszik. Nem tudom, hány éves koráig fogjuk használni, de addig biztos, amíg kitakarózik éjszaka.
2/5 anonim válasza:
3,5 éves kisfiam meg hasznalja. Kitakaeozik o is, sokkal egyszerubb igy. Bar 8 evesen mar nem hinnem hogy fogja hordani:D
Szamomra is meglepo, hogy ekkora gyerekre is gyartanak.
3/5 anonim válasza:
Sosem vettem, annak ellenére sem, hogy a kislányom (3) mindig kitakarózik éjszaka. Ő eleve így szeret aludni. Nem szeret túl melegben, és neki ez már az. Miért kényszerítsek rá olyat, ami őt zavarná az éjszakai pihenésben?!
4/5 anonim válasza:
Tipegő nekünk nincs, csak sima, 110-es méret, pár napja előszedtem és inkább ráadom, mert folyton lerúgja a takarót, 4 és fél éves.
5/5 anonim válasza:
Ha egyedül megy ki éjjel pisilni, le tudja venni és visdzahuzni? Engem ez tart vissza tőle csak, hogy félek hogy nem tudna egyedül feloltozni wc után. Márpedig tök jó hogy már egyedül megy ki és nem kell felkelnem segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!