Tipegő hálózsák megéri?
2 éves a lányom, eddig lábfejes rugdalózóban aludt, de már szinte sehol nem találok 98as méretben, ha meg igen, olyan árban van 2 db, mintha vennék egy ilyen tipegő hálózsákot.
Viszont aggaszt, hogy ennek sincs talpa. Hogy használjátok? Mit adtok alá a babára? Húztok rá zoknit? De az én lányom azt mindig leszenvedi alvás közbe. Csupaszon nem fázik meg benne a lába?
2 éves gyereknek minek kellene zokni éjszakára a lábára? AZért szedi le, mert zavarja, túl melege van.
Szerintem te sem alszol zokniban!
Igen nem alszok zokniban, de én be tudom takarni a lábam, ha fázik, ő viszont még nem!!!
Régebben megfigyeltük, hogy sokkal többet sírt éjszaka, láthatólag érthetetlen okból, mikor lábfej nélküli rugdalózóban aludt, ezért tértünk át a lábfejesre. Nincs kedvem megint 25x kelni éjszaka, hogy állandóan visszatakaegassam.
Igen, megèri! Az èn kislànyom is majdnem 2 èves ès ilyenben alszik ôsz òta. Na azòta alszik jòl, Kamàslis, de nem szoktam a lábfejère ráhùzni, mert azt nem szereti. Zokni sincs rajta, mezítlàb van, de neki valahogy így jò.
Csak egy hosszù ujjù bodyt kap alá. Nàlunk 21-22 fok van èjszaka. Betakarva alszik el, de hamar kitakarózik àlmàban ès akkor csak ez van rajta. Nekünk nem az extra vastag van, de tèli.
Az 5,5 évesemre évek óta tipegő hálózsákot adok, de nálunk általában 3 garnitúra van használatban, mivel kell lenni váltásnak (pl. mosás miatt), ráadásul télre az extra vastagot rendelem, mert kb. 20 fok van éjjel.
Manapság már egyre több helyről tudsz rendelni (Cseppke, Cute Baby, Kolibri-baby stb.), de egy ügyes varrónő ismerőssel olcsóbban meg tudod varratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!