Ez mennyire normális egy 2 év körüli gyereknél?
Nincs gyerekem, ezért nem vagyok tisztában a helyzettel. Kb. egy éve egy kisgyerekes fiatal család költözött a szomszédunkba (lakás, falszomszéd). A kislány most 2 év körüli. Én esküszöm nem túlzok, de ez a gyerek állandóan ordít. Napközben ugye dolgozunk, nem halljuk nyilván. Este 6-8-ig sikítás, hahotázás, ordítás, zokogás a program váltva. Majd este 10 órától újabb másfél óra sikítás, ordítás, bőgés, de mint akit kínoznak.
Eleinte betudtuk annak, hogy új hely, biztos meg kell szoknia. Vagy lehet csak nem szeret pl. fürödni... de egy év után megmondom őszintén az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot így falon keresztül is. Szeretnék pihenni egy picit az otthonomban.
A másik "falunkon" egy kisbabás pár él. A féléves babát ehhez képest szinte alig halljuk, egyáltalán nem zavaróak, pedig velük is keltünk az elején hajnalban. :)
Én nem vagyok az a típus, aki ilyenek miatt szól, gondolom van enélkül is elég bajuk, de mégis mi okozhatja ezt az állandó üvöltést egy ekkora gyereknél?
Ránézésre teljesen egészséges, normális kislány, jólszituált család.
Én már nem értem azt sem, hogy egy ekkora gyerek ilyenkor még egyáltalán miért nem alszik.
Hátha a tippeitek megértést hoz, ami megnyugtatja a lelkem.
Mondhatok egy sztorit? Az utolsó hozzászóló miatt kérdezem.
Egyszer olyan 12 éves lehettem és a barátnőmmel sétáltam. Tegyük hozzá kurvą kotnyelesek voltunk, és így felnőttként már a fejemet fogom, hogy mi a fenét képzeltünk magunkról.
Az egyik házból olyan hangok jöttek (olyan este 7 körül) mintha egy gyereket ölnének, vagy kínoznának. Azóta se hallottam ilyen szintű hiszti sikítozást.
Én a "bátor" 12 éves meg a 11 éves barátnőm a vadi új nyomógombos téglafonjával úgy döntöttünk, utánajárunk.
A barátnőm a rendőrséget készítette elő a telefonján, én meg csengettem.
Egy 30 körüli nő nyitott ajtót, hót idegben, a háttérben a földön fetrengett a gyerek, a nő hajára szavak nem voltak annyira szétzilált volt. Mikor megkérdeztem, hogy minden rendben van, valami baj van, hívjuk ki a rendőröket?
Az anya szerintem akkor kapott idegösszeomlást, rámkiabált hogy minden rendben, mit képzelek?! Takarodjak!
Aztán rámcsapta az ajtót (teljesen jogosan). Végül nem hívtuk rájuk a rendőröket, mert úgy láttuk nem bántják a gyereket csak hisztizik.
Remélem nem kerülök a másik oldalra a történetben egyszer 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!