Dörmi kismackót ehet e gyerek ha glicerin van benne?
Nem az érdekel ki ad a gyerekének, mert az meg nem jelenti hogy helyes ha 10bol 9 ad
De én egyszer ettem egyet ehgyomorra és görcsölni keztem valamint hirtelen nyillalva felpuffadtam 15 perc alatt
Ebből kiindulva nem tekintem egészségesnek ahogy a Smile palacsintát sem
De mi van az ésszerű táplálkozás terén ezekkel, ha kisgyerekeknek reklámozzák holott van benne:
Cukor
Glicerin
Difoszfat
Emulgealoszerek
De tessék, 26.
Cukor kb mindenben van. Difoszfát többek között a sütőpor. Attól is rettegs
27) olvasd el a kiegészítést is, te szerencsétlen. Az már nem megy, igaz? 😂
"De mi van az ésszerű táplálkozás terén ezekkel, ha kisgyerekeknek reklámozzák holott van benne:
Cukor
Glicerin
Difoszfat
Emulgealoszerek"
Melyik emulgeálószer a gond? A lecitin? Kimondottan hasznos.
Vagy az agar-agar?
Bírom, hogy kettes kémiások rinyálnak, mert nem is tudják, mi van a szavak mögött.
A lecitin hasznos?😂 Főleg a szójalecitin, amire sokan allergiásak.
Igen, sokan, csak betudják egy kis puffadásnak.
Csak elkezdtem olvasni a válaszokat de nem is megyek végig.
Nem pont a glicerin de ez is érdekelt és egyéb összetevői.
Hozzáértő választ vártam volna nem a sok habzó szájú szülőt aki inkább támad mert ő ad a gyereknek így az tuti helyes.
Édes jó Isten, szülők vagytok és viselkedni nem tudtok mit vártok a gyerekeitektől.
Aki értelmes hozzászólást irt köszönöm de én ezt inkább nem keresem ki a sok sz@r közt majd megkérdezem mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!