Dörmi kismackót ehet e gyerek ha glicerin van benne?
Nem az érdekel ki ad a gyerekének, mert az meg nem jelenti hogy helyes ha 10bol 9 ad
De én egyszer ettem egyet ehgyomorra és görcsölni keztem valamint hirtelen nyillalva felpuffadtam 15 perc alatt
Ebből kiindulva nem tekintem egészségesnek ahogy a Smile palacsintát sem
De mi van az ésszerű táplálkozás terén ezekkel, ha kisgyerekeknek reklámozzák holott van benne:
Cukor
Glicerin
Difoszfat
Emulgealoszerek
"Nem az érdekel ki ad a gyerekének, mert az meg nem jelenti hogy helyes ha 10bol 9 ad"
Akkor mi a tosznak tetted fel a kérdést?!?????
Tessék, itt olvashatsz a glicerinről:
Ha nincs kedved elolvasni, akkor röviden: jó nagy hülyeség pont a glicerinbe belekötni, mivel az a legártalmatlanabb a dörmiben. ;)
Egyszer egyster belefér. De mindennap biztos nem adnék neki.
De egy rossz beidegződés sok embernél, hogy minden nap nassolnak valami apróságot.
Ha te görcsöltél, meg felpuffadtál a Dörmitől, akkor inkàbb vizsgáltasd ki magad glutén érzékenységre, mert az valószínűbb, minthogy bajod lett a glicerintől.
Amúgy akkor te zöldségen és gyümölcsön élsz?
De én egyszer ettem egyet ehgyomorra és görcsölni keztem valamint hirtelen nyillalva felpuffadtam 15 perc alatt
Ebből kiindulva nem tekintem egészségesnek ahogy a Smile palacsintát sem
nem magadból kéne kiindulnod és ha tényleg ilyen történt az nem a glicerin miatt volt hanem érzékeny vagy valamelyik alkotóelemére ahogy a 9-es írta. és egyszer kétszer még lehet adni..nem egészségtelen így.
Smile palacsintát meg régóta nem is láttam.:D
9.milyen válaszoktól? tök normálisan reagáltak ilyen kérdésre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!