Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Dörmi kismackót ehet e gyerek...

Dörmi kismackót ehet e gyerek ha glicerin van benne?

Figyelt kérdés

Nem az érdekel ki ad a gyerekének, mert az meg nem jelenti hogy helyes ha 10bol 9 ad

De én egyszer ettem egyet ehgyomorra és görcsölni keztem valamint hirtelen nyillalva felpuffadtam 15 perc alatt

Ebből kiindulva nem tekintem egészségesnek ahogy a Smile palacsintát sem

De mi van az ésszerű táplálkozás terén ezekkel, ha kisgyerekeknek reklámozzák holott van benne:

Cukor

Glicerin

Difoszfat

Emulgealoszerek

2021. szept. 19. 13:21
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
80%

"Nem az érdekel ki ad a gyerekének, mert az meg nem jelenti hogy helyes ha 10bol 9 ad"

Akkor mi a tosznak tetted fel a kérdést?!?????

2021. szept. 19. 13:25
 2/41 anonim ***** válasza:
78%
"A termékek engedélyezett adalékanyagokat tartalmaznak, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy a bennük található minden összetevő egészséges lenne. Vegyük példaként az aromá(ka)t. Nagy mennyiségben fogyasztva akár depressziót, idegrendszeri problémákat, szédülést, mellkasi fájdalmat, fejfájást, fáradtságot, allergiát, hányingert vagy akár daganatos megbetegedés(eke)t is okozhat(nak). Megemlíthetjük továbbá még a glükóz-fruktóz szirupot vagy a szőlőcukrot is. Ezekkel az összetevőkkel tulajdonképpen a cukrot helyettesítik, amolyan marketingfogásként. A glükóz-fruktóz szirup azonban nem más, mint finomított, fehér cukor folyékony formája. A szőlőcukor pedig a glükóz másnéven."
2021. szept. 19. 13:27
 3/41 anonim ***** válasza:
97%

Tessék, itt olvashatsz a glicerinről:

[link]

Ha nincs kedved elolvasni, akkor röviden: jó nagy hülyeség pont a glicerinbe belekötni, mivel az a legártalmatlanabb a dörmiben. ;)

2021. szept. 19. 13:29
 4/41 anonim ***** válasza:
53%

Egyszer egyster belefér. De mindennap biztos nem adnék neki.

De egy rossz beidegződés sok embernél, hogy minden nap nassolnak valami apróságot.

2021. szept. 19. 13:31
 5/41 anonim ***** válasza:
84%
Természetesen ehet, azért, mert te rosszul lettél dörmievés közben, semmit nem jelent.
2021. szept. 19. 13:31
 6/41 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem lélegezni se hagyd azt a gyereket, abban is mennyi káros anyag van... 🤷‍♀️🤦‍♀️
2021. szept. 19. 13:39
 7/41 anonim ***** válasza:
53%
full troll...tudod hány gyerek eszik dörmi macit? még én is szoktam néha felnőttként azt semmi bajom
2021. szept. 19. 13:54
 8/41 anonim ***** válasza:
93%

Ha te görcsöltél, meg felpuffadtál a Dörmitől, akkor inkàbb vizsgáltasd ki magad glutén érzékenységre, mert az valószínűbb, minthogy bajod lett a glicerintől.

Amúgy akkor te zöldségen és gyümölcsön élsz?

2021. szept. 19. 13:56
 9/41 anonim ***** válasza:
44%
:) most mit vársz ezektől a valaszoktol? Én pl nem adom a gyereknek. Felzabalom előleert finom puha krémes és hanyasig tudnám magam enni vele, ja, és paraszt módon azt mondom, hogy azért mert neki nem valo.. de az anyám ad neki szóval evett már és még el.
2021. szept. 19. 13:58
 10/41 anonim ***** válasza:
94%

De én egyszer ettem egyet ehgyomorra és görcsölni keztem valamint hirtelen nyillalva felpuffadtam 15 perc alatt

Ebből kiindulva nem tekintem egészségesnek ahogy a Smile palacsintát sem

nem magadból kéne kiindulnod és ha tényleg ilyen történt az nem a glicerin miatt volt hanem érzékeny vagy valamelyik alkotóelemére ahogy a 9-es írta. és egyszer kétszer még lehet adni..nem egészségtelen így.

Smile palacsintát meg régóta nem is láttam.:D

9.milyen válaszoktól? tök normálisan reagáltak ilyen kérdésre..

2021. szept. 19. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!