Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kislányom 2 napja nem...

2 éves kislányom 2 napja nem kakilt. Holnap vennem kellene glicerines kúpot neki? Vagy valami mást? Vagy holnap meg ne csináljak semmit?

Figyelt kérdés
Barackot,szilvát próbáltam,kevésként evett de nem sokat. Viszont mostanában alapból alig eszik valamiért.
2020. nov. 27. 22:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát,az még szerintem nem probléma.Ha keveset eszik,nyilván WC-re is kevesebbet megy...Én még azért várnék egy-két napot.
2020. nov. 27. 23:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a 3. napon szoktam neki adni. Mondjuk szerencsére nem kell gyakran.

A helyedben holnap estig várnék és ha semmi, akkor fürdés előtt adnék neki.

Én csak egy felet szoktam, az is megoldja. 2 éves a kisfiam is.

2020. nov. 27. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Hagyd béken
2020. nov. 28. 01:31
 4/10 anonim ***** válasza:
*békén
2020. nov. 28. 01:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
2 nap az semmi, nyugodjál le, a lányom eleve kétnaponta szokott.
2020. nov. 28. 08:23
 6/10 anonim ***** válasza:
35%

Nehogy kúpot vegyél, használj helyette Laxacleant. Kis glicerines folyadék, amit be kell nyomni a popsijába (úgy van kialakítva, hogy egyszerű legyen) , sokkal humánusabb és hatásosabb, mint a kúp.

Az, hogy beadnám-e neki, attól függ, hogy szokott kakilni. Ha naponta, akkor várnék még egy napot, és utána használnám, mert az sem jó, ha teljesen összeáll, de hátha kakil mégis, és ezzel elkerülhető ez a beavatkozás.

A Kubu 3 decis multivitaminja nagyon jó székletlazító.

2020. nov. 28. 08:42
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
6 látom a fenébe túrást nem tudod kihagyni, van rengeteg készitmény szorulás ellen, amit szájon át kell bevenni, pl. Laevolac szirup. Nem értem ez a kúp és egyebek milyen perverzió, amikor bőven van más megoldás is. Gyerekemnek kb. féléves korig adtam kúpot, talán egyszer.
2020. nov. 28. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

Ekkora gyereknek biztos nem adnék kúpot

Ott a Leavolac szirup pl.

2020. nov. 28. 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolso. Nekem az 5 evesnek is kupot adtak az ugyeleten. Hasi gorccsel vittuk be es a dr no kitapintotta a hasban a szekletet,bekemenyedett. Pezsgokup,azt mondtak annal jobb nincs. Tojt egyet es tancikalva vegiglibegett a folyoson visszafele . 🙈
2020. nov. 28. 13:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére délután kakilt magától de ha egyszercsak kell a Laxaclean - t fogom alkalmazni. Köszönöm a válaszokat
2020. nov. 28. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!