Családlátogasra miért jön a bölcsődei gondozónő. Mit néznek ezeken a látogatásokon?
ma 17:10
Hogy milyen fürdős játékai vannak, korának megfelelő játékai vannak-e, van-e saját szobája??? Naneeeee! Ehhez a bölcsödei gondozónak mi köze van?
Ez a védőnő feladata, vagy még az övé se. Nálunk még a védőnő se stírölte soha azt, hogy milyen játékai vannak a gyereknek, a szobájába is kb egyszer volt bent, akkor is csak azért mert ott volt a pelenkázó és mutatott nekem valamit. Amikor ő jött akkor is inkább a gyerekre helyezte hangsúlyt, megbeszéltük ha kérdésem volt, stb.
Nem hiszem, hogy a bölcsödei gondozónő ezért jönne.
Na mindegy, csütörtökön kiderül.
Na túl vagyunk rajta. Tényleg megnézték a gyerek szobáját,meg a játékait, meglepődtem. De a fürdőbe nem mentek be. :D
Nem egészen ehhez a kérdéshez kapcsolódik, de szerintetek nagy bunkóság, ha én ajánlottam fel a leendő gondozónőnek, hogy tegeződjünk? Egyszerűen annyira fiatal, hogy nem tudtam magázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!