Hány kg a 19 hónapos gyereketek, illetve milyen evő?
Az én kisfiam 13 kg de nagyon keveset eszik félek kevés a súlya a korához képest és ha így folytatja nem hogy hízna inkább még leadni fog a súlyából.
Nálatok is volt olyan időszak hogy alig akart enni a gyerek?
Légyszi írjátok azt is hogy fiú vagy lány.
Az enyem pont az ellenkezője volt. Nagyon jò ètvàggyal volt megverve, 2 èvesen màr majdnem 20 kiló volt, pedig mozgott sokat, ès nem kapott egyàltalan èdessèget, cukros leveket.
Szerintem a vèkonysàg mèg mindig egèszsègesebb, ha èhes lesz majd eszik.
A lányom szuper jó evő. 11 kilós volt 19 hónaposan.
A fiam nem olyan jó evő, valogatos és 13 kilós volt ebben az életkorban.
Egyiknek sem adtunk/adunk édességet vagy egészségtelen zsíros netán extra kaloriakkal téli ételeket.
A percentilis görbe alapján ez a súly az átlagos és szerintem is a kövérség nem egyenlő a jóléttel vagy az egészséggel.
Teljesen jó a súlya. Másfél éves kortól lelassul testsúly növekedés. A lányom kétévesen volt 13kg.
Két hét múlva lesz 5 éves, jó ideje 16,5kg, nem változik.
11.5 kg, a kis barátai közül ő a legnehezebb :D pedig ő is eléggé vékonyka, viszont magasabb, mint a többiek (86 cm csak)
A 13 kg egyáltalán nem kevés...
Ne viccelj már hogy szerinted ez kevés.... Kicsit utána kéne olvasni, mi számít annak.
Az én lányom 4 éves múlt, és most alulrol karcolja a 13 kg-ot. Na ez a kevés, egy másfél éves gyereknel pedig szerintem több mint elég..
11 kg a kisfiam, 19 hónapos és kb 84 cm, picit pocakos, de amúgy arányos. Eddig szuperjó evő volt, pár napja éhség sztrájkol.
A szuperjó éves reggelire kb 3 falat kenyér, tízórai 1 joghurt, ebédre kb 150-200 gr főtt étel, uzsi gyümölcs, pl 2 pici mandarin, vacsi kb 150 gr főtt étel.
Na most ennek kb a fele se csúszik le, és nem tudom, miért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!