Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol, hogyan köszön a gyermeked?

Hol, hogyan köszön a gyermeked?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtük az óvodát, vallásos óvoda lévén ott egyértelmű. Viszont pont ez miatt egy kicsit bajban vagyok, óvodán kívül hol, kinek, hogyan. Segítenétek? Köszönöm.

2021. szept. 14. 08:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Én is a jó napot köszönést igyekszem neki tanítani, viszont a múltkor úgy jött haza anyosómtól, hogy "mama mondta, csókolomot kell köszönni ha bemegyünk valahová". Innen jött a kérdés igazából...
2021. szept. 14. 13:59
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

4-es vagyok.

Ne izgulj, az én anyósom is ezt az idióta csókolomot nyomatja, képes a boltban hangosan ráripakodni a gyerekeimre, hogy nem jó napot, hanem csókolom. Pedig, mint írtam, nem olyan kicsik már. Más generáció, akkor még mások voltak a szokások, ennyi.

2021. szept. 14. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szia a gyerekeknek, ismerosoknek stb es jó napot az idegen felnotteknek es ennyi.
2021. szept. 14. 20:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!