Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisebbik gyereketek hordja...

A kisebbik gyereketek hordja a tesó kinőtt ruháit?

Figyelt kérdés

2 fiam van. 3 és 5 évesek.

A nagyobbikom értelemszerűen mindig új ruhákat kap (de van, hogy turis), a kicsi viszont rengeteget örököl a bátyustól. Neki is szoktunk venni, de fele annyi mennyiséget mint a tesónak, hisz az ő szép állapotban megmaradt dolgai jók rá.

Ez ugye nem kiszúrás a kisebbikkel? Meg ilyesmi...

2021. szept. 13. 20:08
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
66%
Naná, a kislány simán lenyúlja a bátyja szuperhősös cuccait. 🙉
2021. szept. 14. 09:33
 32/36 anonim ***** válasza:
Nagyfiam ruháit az öccse tudta mindig hordani.de attól függetlenül mindkettő fiam kapott új ruhákat .
2021. szept. 14. 17:34
 33/36 anonim ***** válasza:
17%

Majd ha nagyobb lesz és esetleg érdeklik a ruhák, kaphat egy-egy szép darabot, ami új, és tetszik neki.

Addig nemcsak a testvérétől, de a munkatársak gyerekeitől, unokatestvérektől, szomszédoktól és ismeretlenektől (turkáló) beszerzett ruhákat is adok rá. Egy hároméves kislány hányszor veszi fel a karácsonyi mintás fodros ünneplőruhát? Átlagos gyerek a következő ünnepre már kinövi, és újszerű állapotban örökíti át a család következő kislányára.

Ha a szülő kellő lelkesedéssel mutatja be a szép ruhát a kislánynak, az se fogja húzni az orrát, és nem ragaszkodik majd hozzá, hogy a játszótér helyett ruhaboltba vigye az anyuka.

2021. szept. 14. 20:09
 34/36 anonim ***** válasza:
4 és 2 évesek, a bátyja ruháit hordja, 1x1x vettem neki újat még a cipők is teljesen jó állapotban, azt is hordja
2021. szept. 16. 18:55
 35/36 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Én inkább azon vagyok kiakadva hogy a sogornőmnek lánya volt és ő le akarta nyúlni nagyobbik fiam cuccait...el kezdte elkerni a ruhákat meg cipőket pedig tudta hogy mi még akarunk....tökre nem ertem az ilyet. Ráadásul lánya van
2021. szept. 16. 18:56
 36/36 anonim ***** válasza:
Simán. Fiú 4 lesz decemberben, lány januarba 2. A kiscsaj már pályázik a tűzoltós pólójara a bátyónak, aki kezdi kinőni. Lanyom a fiam hosszú ujjú pólóit hordja, bele van szerelmesedve a dínókba. Persze van lányos ruhája, ha megyünk valahová, de homokozni, csúszni-mászni jó a fiam, eleve túrkált, kapott cuccai is. Nagyobb kirában nyilván más lesz majd a helyzet.
2021. szept. 16. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!