Titeket mivel tud a két év körüli gyereketek kihozni a sodrotokból?Előfordul,hogy kuabálás a vége?
Azzal, hogy elmondom 300x, hogy nem szabad, fejezze be. Kiröhög, és annál jobban csinálja 🤦♀️
Igen, van hogy hangosabban rászolok. Ekkor annyi a reakció, elkezd velem ő is kiabálni 🤦♀️
Na ilyenkor megy a bünti székre gondolkodni
21 hónapos.
Amikor épp készítem a kaját (vagy melegítem) és fejhangon visítva követeli hogy adjuram de azonnal enni akar.
Vagy valami másodpercek alatt bekattan nála, hogy kéri, és nem szól, hanem rögtön a hiszti érte.
Tudom, ez egy ilyen időszak, plusz egy erősen Skorpió gyerekkel van dolgom. Nem egyszerű, de azért nem tarthatatlan a dolog :)
Semmivel. 2,5.
A figyelemzavaros auti nővére úgy megeddzett, hogy a kicsi semmivel nem tud kiborítani. Nem éri el az ingerküszöböm. A nagytól (6) viszont plafonon vagyok.
Ha veszélyes dolgot csinál, vagy hiába kérem hagyja abba, mondjuk az ajtó üvegét ne ütögesse fa kockával.
Sajnos a kedvenc szórakozása, hogy idegesít 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!