Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisebbik gyereketek hordja...

A kisebbik gyereketek hordja a tesó kinőtt ruháit?

Figyelt kérdés

2 fiam van. 3 és 5 évesek.

A nagyobbikom értelemszerűen mindig új ruhákat kap (de van, hogy turis), a kicsi viszont rengeteget örököl a bátyustól. Neki is szoktunk venni, de fele annyi mennyiséget mint a tesónak, hisz az ő szép állapotban megmaradt dolgai jók rá.

Ez ugye nem kiszúrás a kisebbikkel? Meg ilyesmi...

2021. szept. 13. 20:08
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
84%
Használt alsóneműt én se adok rá, nagyobb tesó pólói nadrágja oké, de gatyát soha. Nem higiénikus, főleg, hogy felnőtteknek is többször kéne cserélni az alsónemű tárat mint ahogy általában szokták, mert van olyan bacilus amit a gép se mos ki. Ez gyerekeknél fokozottan igaz.
2021. szept. 13. 21:08
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egyelőre 2 lány van ( majd decemberben születik a fiam )

A lányok 8 és 5 évesek. Minden ruhát megkap a kicsi amit kinő a nagy, szépek divatosak. Persze emellett rengeteg újat is kap. Nálunk az a helyzet, hogy a kicsi konkrétan azt várja, hogy a nagyobbik egy egy ruhadarabot mikor nő már ki, és ha megkapja óriási az öröme. Nyilván nem mondom azt neki, hogy figyelj ezt a teso hordta, már kicsi neki és akkor eladom/kidobom, mikor tudom hogy várja. A fiamra nem fogom adni a lányok ruháját az tuti, viszont ameddig pici baba, addig az uniszex rugikat, bodykat megkapja.. már ki is van válogatva. Ennek ellenére a fel Tesco babaruhait megvettük ami fiús :D

2021. szept. 13. 21:09
 23/36 anonim ***** válasza:
43%
Ismerősöm kisfián múltkor a nővérei kinőtt ruhája volt. Rózsaszín cicás body... Csórikám elég nevetséges volt benne...
2021. szept. 13. 21:14
 24/36 anonim ***** válasza:
61%
26, ha még olyan kicsi, hogy bodyt hord, aligha lehetett nevetséges.
2021. szept. 13. 21:16
 25/36 anonim ***** válasza:
53%

A gyerekeim 3 éves koráig nem vettem ruhát (csak bugyit, cipőt). Négyen voltunk testvérek , anyu is rengeteg babaholmit kapott, újat is, használtat is, és minden kinőtt jó állapotút elrakott.

Voltak olyan ruhák, amiket én is hordtam anno, aztán a húgom, a lányaim, most meg sógornőm nézi majd át őket, mert ott is lány lesz.

Minden mást turiban veszek, újonnan egyszer-kétszer. De drágább is, vagy iszonyú gagyi amit venni tudok (pepcoban szívtam meg párszor)

Nem vagyok hülye, hogy kidobjam a teljesen jó, de a nagy által kinőtt ruhákat, hogy utána hasonlót vegyek a kicsinek pár év múlva. Azontúl, hogy pénzpocsékolós böszmeség, szarrá terheli a környetetet is.

Magamra is turizok (kivéve fehérnemű és cipő)

2021. szept. 13. 21:38
 26/36 anonim ***** válasza:
59%
23: és a rózsaszín body pont ugyanúgy bukódik/fosódik/nyálasofik, mint a kék kisautós.
2021. szept. 13. 21:39
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm is raadta az 1eves fiára a lila Princess feliratú bodyt. DE csak az udvarra, falun. Sarazni pont jó volt :D bár őszintén én is jót mosolyogtam rajta :) ( ja és ő volt az egyedüli gyerek, nem volt teso, csak kaptak ruhákat )
2021. szept. 13. 21:57
 28/36 anonim ***** válasza:
79%

Én kisebb tesóként szólok hozzá. 5-6 évesen nem zavart, hogy azt kaptam amit nővérem hordott, viszont később nagyon zavart. Utáltam, hogy alig kapok új ruhát ő meg szinte mindig. Ha volt is olyan ruhája ami tetszett rosszul voltam amikor láttam, hogy piszkolja, mert tudtam, hogy az majd az enyém lesz. Tudom, hogy nem akartak vele rosszat, de gyerekként az egyik legjobb dolog az volt, hogy nővérem hízni kezdett és már nem adhatták minden ruháját nekem.

Jajj, a kedvencem amikor a boltban kérdezték tőle, hogy tetszik-e neki. Viszont mivel ott volt a sok jó ruha a kutyát sem érdekelt, hogy nekem tetszik-e amit megöröklök, hordanom kell

2021. szept. 13. 23:34
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem húgom van, gyerekkoromban szokás volt, hogy amit kinőttem és még hordható volt, azt megkapta ő. Tiniként már rendesen várta, mikor kap meg bizonyos darabokat. Ezek a ruhák nem maradtak meg, utána már elhasználódtak.

Nekem egy lányom, majd eg fiam született. A bodykból eltettem mindent, ami nem full csipke vagy rózsaszín virágos. A csíkos ruhák remekül álltak a fiún is, hiába volt az 5féle szín közt rózsaszín is. Utána viszont új ruhákat kap, mert a felső ruházat inkább legyen fiús, annyira nem állunk rosszul, hogy masnis, fodros pulcsiban kelljen a játszótérre vinnem.

2021. szept. 13. 23:38
 30/36 anonim ***** válasza:
83%
Persze, hogy hordja. Ennyi idősen még nem is zavarja, majd tinikorban esetleg feltűnik neki.
2021. szept. 14. 00:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!