Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák,szokott olyan lenni,...

Anyukák,szokott olyan lenni, hogy ti alszotok, míg a férjetek vigyáz a gyermekre? Milyen gyakran van ez?

Figyelt kérdés

#Anya alvás
2021. szept. 10. 12:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
10-es neked is örülnek ennyire?:)
2021. szept. 10. 12:48
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Minden vasárnap reggel, miután a lányunk felébredt és szopizott, én visszafekszem aludni, és ő szórakoztatja amíg fel nem ébredek. Ez ilyen 1-2 órás időtartam kb. Meg ha nagyon ki vagyok purcanva, akkor szombaton délután elviszi 2-3 órára játszótérre, sétálni, stb, hogy kicsit pihenhessek, de ez inkább ilyen igény szerint alakuló dolog, nem állandó, inkább közösen csinálunk szombatonként programot. De a vasárnap reggel az nálunk mindig fix.

A lányunk olyan 7-8 hónapos kora óta van ez, most 13 hónapos. Előzőleg nem volt olyan fix a napirend meg nem volt el huzamosabb időn keresztül másnál, szóval akkor nem lehetett ilyet csinálni, de akkor még én aludtam vele délután együtt.

Éjszaka sosem kelt fel hozzá. Nem azért, mert lusta lenne, hanem mert egyrészt nem ébred olyan könnyen (mire ő felébredne, addigra én is már rég ébren vagyok, meg úgy kb az egész ház is :D ), na meg én azt sem támogatom, hogy éjjel pattogjon, aztán napközben ne tudjon normálisan dolgozni, mert kialvatlan.

2021. szept. 10. 12:50
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Szombaton el kelek a gyerekkel vasarnap o :) a masik ilyenkor kicsit tobbet tud aludni. Bolcsis mindketten dolgozunk de elotte is ugy volt. Ez igy fair annak meg nincs ertelme h mindketten felkeljunk hajnalban hetvegen!
2021. szept. 10. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem. Sosem volt lehetőségem elvonulni aludni mikor a férjem szórakoztatja őket. Olyankor teszek veszek.

Viszont éjszaka sokszor eteti őket mikor délutános és nem kell reggel kelnie.

2021. szept. 10. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Mi szerettük volna így csinálni de a gyerek nem igazán van el nála fél óránál többet, annyi idő alatt meg el se alszok..
2021. szept. 10. 14:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt rá példa párszor, amikor ki voltam purcanva, de fordítva is előfordul. Illetve amíg éjjel keltek, csak én keltem hozzájuk, mert anyatejesek voltak, úgyis csak én tudtam őket megetetni, hiába kelt volna a férjem szívesen éjszaka. Cserébe viszont reggel felkelt velük, és hagytak engem 1-1,5 órát tovább aludni.
2021. szept. 10. 14:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem volt még ilyen. Egyrészt nem vagyok fáradt, mert 8 órát alszom éjjel, másrészt nem tudnék aludni ha ők fent vannak. Mindkét gyerkőc jó alvó szerencsére, így mi is tudunk aludni. Éjjel míg többször kelt cicizett, úgyhogy csak én tudtam kelni hozzá.
2021. szept. 10. 17:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!