Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szólnál, ha gyereked...

Mit szólnál, ha gyereked barátnőjének az anyukája ezt mondaná?

Figyelt kérdés

Játszottak, a gyerekem azt mondta a másik gyereknek, hogy "tudod, felnőtt korunkban mi leszünk a saját anyukánk". Hallottuk a megjegyzést, szerintem cuki volt, az anyuka szerint pedig a fantázia, képzelet hiányára utal ez a fajta megfogalmazása az önállóságnak, nem tud elvonatkoztatni az általa megszokottól.

Éreztem, hogy kicsit lekezelő a gyerekemmel, de most biztos lett. Hagynád együtt játszani őket? Képzelem miket mondhat a gyerekemről..

2021. szept. 4. 20:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ezt játszották, együtt néztük, ahogy "felnőtteset" játszanak! Mellesleg másik értelemben, hogy azt hiszi olyan lesz, mint az anyja, úgy is értelmes nekem, "mintakövetés", ez is egy létező dolog.

Huhh, de oké, értem, igazad van. Végül is nem kell szeretnie a gyerekemet, de biztos nem fogok asszisztálni ahhoz, hogy meghallgassam amiket gondol, én sem gyűjtögetem a sok rosszat az övéről, amik egyébként sima gyerekdolgok és nem vészesek, ahogy nyilván a miénk sem. Most pl elmesélte, hogyan szekálták ki az új gyereket, kergették és elkapták és gúnyoltál, én meg annyit mondtam, hogy "legalább befogadták" ahelyett, hogy azt mondtam volna, hogy gonoszkodó meg érzéketlen, komplexusos, aki így éli meg, hogy ő is fontos, mert máshol nem az.. Dehát csak gyerekek, kemény a gyerekek élete is, mind szeretné, ha elfogadnák.

2021. szept. 5. 08:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szépen elengeded a füle s mellett, ami nem tetszik és témát váltasz. Attól, higy nektek kettőtöknek nem egyezik a véleményetek, a gyerekek még lehetnek barátok.

Az én lányom legjobb barátnőjét én pl Ki nem állhatom, az anyjával együtt, mert mindkettő buta mint a tök, de lexarom, mert a gyerek még szereti a lányt. Anyuka mondja a marhaságait, én meghallgatom, és magamban elkönyvelem, hogy buta szegény.

2021. szept. 5. 08:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Nem tudom miért van olyan kényszerem, hogy másoknak kedvelnie kell a gyerekem, de próbálok rajta túllendülni.
2021. szept. 5. 08:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt próbáld meg minél gyorsabban elfelejteni, mert nagyon nagy problémáid lesznek belőle. Nem kell hogy mindenki kedvelje a gyerekedet. Ez nem is lehetséges. Te se kedvelsz mindenkit, a gyerekedet de fogja mindenki. Totál függetlenül attól, hogy milyen a természet e, mindig lesz olyan, aki nem dogja kedvelni, sőt...
2021. szept. 5. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!