Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szólnál, ha gyereked...

Mit szólnál, ha gyereked barátnőjének az anyukája ezt mondaná?

Figyelt kérdés

Játszottak, a gyerekem azt mondta a másik gyereknek, hogy "tudod, felnőtt korunkban mi leszünk a saját anyukánk". Hallottuk a megjegyzést, szerintem cuki volt, az anyuka szerint pedig a fantázia, képzelet hiányára utal ez a fajta megfogalmazása az önállóságnak, nem tud elvonatkoztatni az általa megszokottól.

Éreztem, hogy kicsit lekezelő a gyerekemmel, de most biztos lett. Hagynád együtt játszani őket? Képzelem miket mondhat a gyerekemről..

2021. szept. 4. 20:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Hagynám, anyukát meg elraknám magamban pont oda ahova való. A lányát ne büntesd a tapló anyja miatt, a tiédet meg pláne ne.
2021. szept. 4. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Furcsallnam, mert en spec pont azt gondoltam errol, hogy milyen felnottes ez a gondolat. Hallottad azt a mondast, hogy ,,amit masokrol mondunk, keveset mond az illetorol, es sokat rolunk”?:)
2021. szept. 4. 21:13
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Megkérdezném, hogy mit szívott.😄
2021. szept. 4. 21:13
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Persze, játszanak csak együtt. Legalább a kisbarátnője tud értelmes emberrel is beszélni játszani, ha már anyu nem az.

Gondolom besült anyunak csak a gyermeke az egyetlen felmutatható dolog az életében. Ezek a "játszótéri anyukák" csak a másik leszólásával igazolják maguknak h mennyivelbjobb az ő gyerekük. Mert mást nem értek el az életben.

2021. szept. 4. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Mit kellett volna mondania szegény gyereknek? Hogy lesz majd egy lusta,tapló férjem,aki csinál nekem pár kölköt,meg lesz egy valag hitelünk,amit logó nyelvvel fizetünk.
2021. szept. 5. 06:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek ezek a gyerekek?
2021. szept. 5. 07:44
 7/14 A kérdező kommentje:
6
2021. szept. 5. 07:50
 8/14 anonim ***** válasza:
9%

Hát azért 6 évesen már tudhatná, hogy nem lesz senki a saját anyukája....

Nem tettem volna megjegyzést és nem reagáltam volna erre a megjegyzésre sem.

2021. szept. 5. 08:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Nyilván úgy értette, meg arról beszéltek, hogy nagy önálló felnőttek lesznek, ők választanak ruhát, ők csinálják maguknak az ételt, ők mondják meg hova menjenek és mit csináljanak, ők főznek, takarítanak meg ilyesmi, ők magukat vigasztalják meg, ha szomorúak és raknak ragtapaszt a sebükre..ilyet játszottak, "felnőttest", szerintem nagyon cuki volt(és a gyerekemnek nagy a fantáziája)
2021. szept. 5. 08:18
 10/14 anonim ***** válasza:
22%

Hát ezt már te magyarázod bele. Ezt az egy szem mondatot valóban lehet úgy is értelmezni, ahogy a barátnő anyja mondta és úgy is, ahogy te. Mivel te szereted a gyereked, a pozitív oldalt látod benne. A barátnő anyja vagy egy vadidegen pedig a negatívat vagy a semmit.

Nekem pl annyit jelent, hogy a gyerek nem a korosztályának megfelelően gondolkodik, ha azt hiszi, a saját anyja lesz belőle. És? Mit érdekel az téged, hogy mas mit gondol? A te gyereked, te ismered. Nyilván nekem azt mondanád, hogy értelmes gyerek, tisztában van a dolgokkal a saját korának megfelelően, a mondata azt jelentette, amit írtál. Simán elfogadom, biztos igazad van. A barátnő anyja meg máshogy értelmezte. Az o szintjén neki is igaza van. Nem kell vele foglalkozni.

2021. szept. 5. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!