Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ilyen agresszív, durva...

Miért ilyen agresszív, durva a 2 éves fiam?

Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve. Nem tudom miért ilyen. Állandóan csak verekszik, főleg engem üt, mar. De az apját is ha valami nem tetszik neki. Állandóan dúl-fúl. Minden hisztibe torkollik. Nem fogad szót. Megbolondulok tőle, alig tudom tűrtőztetni magam, mert tudom hogy nem szabadna felvennem. De a képembe vigyorog, ha beszélni tudna elküldene melegebb éghajlatokra!! A sírás határán vagyok. Én is hirtelen vagyok, de ez már annyira sok!!!
2010. aug. 30. 16:33
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Mindig csak az ellenkezés, ha valamire azt mondom ne, daffke 2x eresen csinálja. Ha megbüntetem, bárhogy, lepereg róla. És mindig ellök magától, pedig még szpik!! tiszta ellentét ...mindig ilyen lesz, én mindig olyan szeretettel fordulok hozzá...úgy fáj....
2010. aug. 30. 16:36
 2/21 anonim ***** válasza:
0%

1. Mondd azt neki, hogy ha szemtelenkedik vagy üt akkor nincs cici.

2. Amikor ilyeneket csinál vegyél el tőle egy játékot amit szeret.

3. Szokott menni a Viasat3 adón a Segítség szülő vagyok! műsor. Abban is ilyen esetek vannak. Szerintem nézzed, mert rengeteg hasznos dolgot tanulhastz:)

Amúgy hogyhívják a gyereket??:)

2010. aug. 30. 16:41
 3/21 anonim ***** válasza:

Türelme dackorszaqk.

Ne egndejáétek,hogy verjen. Fogd le olyankor a kazét.

2010. aug. 30. 16:44
 4/21 A kérdező kommentje:
Már sok mindent kipróbáltam, hiába mondom neki a cicit. Miért számít a neve?
2010. aug. 30. 16:45
 5/21 anonim ***** válasza:
nem számít a neve, csak úgy megkérdeztem:) de bocsii ha baj
2010. aug. 30. 16:48
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem baj:) amúgy körberöhögné a szuperdadust. Egyszerűen semmire nem reagál. Már arra is gondoltam, hogy lehet hogy valami baj van vele?
2010. aug. 30. 16:51
 7/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy baj van vele. Az én kisuncsim 2 éves lesz és amikor nem tetszik neki valami vagy nem akar valamit rögtön sír meg vergődik meg visítja hogy NEEEEEEEEEEEEEEM. Nagyon idegesítő tud lenni...:D És a csípésről, marásról, harapásról nem is beszélve...Szóval szerintem ez csak ilyen korszak náluk:) Ki fogja nőni nyugi:)

előző vtam:) a viasatos:D

2010. aug. 30. 17:02
 8/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, te ismered a fiamat?

Szintén 2 éves és dettó ugyanez... És a szuperdadát Ő is körberöhögné.

2010. aug. 30. 17:21
 9/21 A kérdező kommentje:
Neked is odamegy hozzád, minden előzmény nélkül megütÍ? Nem ad puszit? Ok nélkül is agresszív?
2010. aug. 30. 17:24
 10/21 anonim ***** válasza:
Igen, és még élvezi is hogy ver. Valamikor csak poénból minden előzmény nélkül, de amikor haragszik valamiért akkor is megüt dühből. Vagy hozzám dobálja az autóit, ma egy kamiont vágott hozzám csak úgy poénból. Ha rászólok csak röhög. Puszit ad, de csak nagyon ritkán. De pl. nem szereti ha ölelgetem, ellök magától.
2010. aug. 30. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!