Mit okoz, ha egy 1.5-2 éves gyereket minden hiszti alkalmával elfenekelnek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 10:13
11/14 anonim válasza:
Nem lehet tudni mit okoz. Én nem ütöm az enyémet, nincs is miért jó gyerek, de láttam már olyat, akit én is elvertem volna, annyira rossz volt, ahogy elnéztem az ilyen gyerekre nem sok hatással van a verés, igazából nem is érdekelte, hogy megint elverik.
12/14 anonim válasza:
8-as: az megvan hogy egy 1,5 évest és egy 6 évest nem ugyanúgy kell kezelni, illetve más dolgok várhatók el, valamint vannak olyan dolgok, amik jellemzők egyes életkorokra.
Amennyi hülyeséget összehordtál itt teljes meggyőződéssel az rémisztő. Az még inkább hogy a többség szerint is a gyerekek így működnek. Nem véletlenül tart itt a társadalmunk sajnos. 🤷🤦
13/14 anonim válasza:
Nem normális, de sokszor csak a fakanalazás jut el a tudatáig. A szépen kérést elengedi a füle mellett.
14/14 anonim válasza:
Aki a 1,5-2 éves gyereket veri, az akkor is fogja verni a gyerekét ha az majd 5, 10 vagy 15 éves lesz. Ennek valószínűleg az lesz a következménye, h a gyerek ha megnő, úgy fog visszatekinteni a gyerekkorára, mint egy szörnyű időszakra amikor mindig verték a szülei és felnőttként félénk, bizalmatlan és zárkózott lesz (mert ha már a szüleire se számíthatott, másra hogy számíthatna). Arra is jó az esély, h a gyerek felnőttként ha majd lelép otthonról, többet rá se nyitja az ajtót szüleire és az ő gyerekeit is távol fogja tartani a szüleitől mert fél, hogy nehogy őket is megverjék és beleneveljék a félelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!