Ez ilyenkor normális 3éves kor körül, vagy elrontottam valamit de nagyon?
A leülést valahol elronthattad, a fiamnak fel sem merül hogy ne üljön az asztalhoz enni, ha nem is éhes akkor is jön eszik 2-3 falatot és mondja elég volt, de ez nálam sosem volt kérdés, ha azt mondtam evés akkor jött.
Dobálni a fiam is szeret ha nemtetszik valami, meg nyávogni ha nem sikerül, szoktam is kérdezni, hogy attól sikerül rá is vágja, hogy nem🤭🤭van hogy így abba is hagyja, de van hogy nyafog tovább 2.5 éves
Ez nem dackorszak, ez elkapatás. Nem szépen kell kérni, meg dedósan mondani, hogy "Anyának ez nem tetszik, ahogy mondtad, drágám", mert a gyerek telibesz.rja, hogy mi tetszik és mi nem tetszik neked. Rá kell üvölteni, a szobájába kell zavarni, ha úgy van.
Mi az, hogy nem ül asztalhoz? Akkor odacibálod. Ha ordít, visít, leöntöd vízzel. Ennyi.
“rá kell üvölteni”, “odacibálod”, “leöntöd vízzel”, hát gratulálok, fantasztikus 👏🏻 👏🏻 👏🏻
aztán meg csodálkozunk a sok agresszív ovis gyereken. akivel üvöltenek, meg cibálják, mit gondolsz, hogy fog viselkedni a többiekkel?
szégyen, és még büszke is vagy rá
Van akinek ennyire durva a dackorszak. Ha te idegesen reagàlsz, az csak olaj a tűzre.
Egyàltalàn ne csapkodd a gyereked, de hùzd meg a hatàrokat. Maga a kiabàlàs szerintem nem ,,rosszasàg" csak vèlemènynyilvànìtas. Viszont csapkodni ne hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!