Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kutya+gyerek, nálatok hogy megy?

Kutya+gyerek, nálatok hogy megy?

Figyelt kérdés

Pl kettesben hagyjátok őket mondjuk pár perc erejéig? Hagyjátok hogy a gyerek ölelgesse , puszilgassa? Főleg ahol nagyobb kutya van.

Van egy 3 éves lányom és egy 3 éves kaukázusink.

Én egy percre is alig merem kint hagyni őket kettesben, ha a gyerek maga homokozik én elzárom a kutyát a kennelbe, csak akkor van ott a gyerekkel, ha mi is kint vagyunk. Amúgy imádják egymást, szeretgeti, ölelgeti,orvosi vizsgálatot végez rajta.

Már többen "lehülyéztek", hogy ha be kell mennem valamiért a házba pl, innivaló, törlőkendő akármi zárom el a kutyát. Még rokonnal, baráttal se hagyom ott, viszem a kennelbe, ha bemegyek. Én parázom túl vagy ti sem hagyjátok? Amúgy szelíd, okos, iskolázott kutya, nem vele van a baj, csak lehet én gondolom túl

2021. aug. 21. 22:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
19%
Pont azért nincs kutyánk mert egyetlen masodpercre sem mernem a gyerekeimet vele hagyni (4 és 6 évesek). Még évek múlva sem, kizárt. Macskánk van, az odébb megy ha piszkaljak. A kutya viszont támad.
2021. aug. 23. 22:06
 22/23 anonim ***** válasza:
66%
Neked inkább soha ne is legyen kutyád, gőzöd sincs a kutyákról 🧐
2021. aug. 23. 23:35
 23/23 anonim ***** válasza:
50%

Egy éves csak a kistestű kutyánk - ha három gyerek nyúzza azt is tűri. Nem féltem tőle a gyerekeket, játékból mondjuk így is tud kisebb sérülést okozni. Tányérját is engedi elvenni.

Megbízhatatlan vagy nagytestű kutyával nem hagynám ott a gyereket felügyelet nélkül. Hamar megvan a baj.

2021. aug. 25. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!