Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Amikor ébren van a gyerek, és...

Amikor ébren van a gyerek, és ti nem házimunkáztok, akkor mindig vele vagytok, vele játszotok?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, hogy mindenki azt mondja, hogy a gyerek olvasó lesz, ha otthon azt a példát látja, hogy a szülei sokat olvasnak. Ez kb milyen kortól elképzelhető? Úgy szeretnék néha olvasgatni, amíg a másfél éves lányom játszik, de közben meg hozza az ő könyveit, hogy neki olvassak. Ma pl a délutáni alvása alatt kitakarítottam a fürdőt, a konyhát, felmostam, és mire leültem volna olvasni egyet, már fel is kelt.

Tudom sokan mondják hogy legyen el a gyerek egyedül, de azt arra szokták mondani, hogy amikor dolgod van. És mi van, ha az ember szeretne megnézni vmit a tévében, vagy olvasni? Ti csináltok ilyet mondjuk totyogó mellett?

2021. aug. 17. 14:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Én sokat olvasok, évi 50 könyv mindig megvan, most 2.5 a lányom, dolgozok is, de olvasni mindig van időm. Pl vonaton, este, hétvégén ha apjával van.
2021. aug. 17. 17:28
 12/14 A kérdező kommentje:
11, bocsi, nem tudom kihagyni, hogy ne írjam ezt, nehogy megsértődj: évi 50 könyvet olvasol, de a szövegértelmezés még mindig nem megy: nem az volt a kérdés, hogy mikor olvassak 😀😀😀
2021. aug. 17. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
A válaszban benne volt a válasz: nem mellette olvasok. (Nem is hagyná)
2021. aug. 17. 20:21
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

"Mikortól van az, hogy egymás mellett elvagytok, és mindenki csinálja a saját dolgát :) "

Majd ha minimum kiskamasz lesz. :)

Nem vicc.

Egy totyogó mellett sem lehet egy könyvbe belemerülni. Könnyed cikkek, némi ügyintézés, lopott percek, egy kávé...oké.

De az, hogy te elmélyülten olvasol, ő pedig egy csitt nélkül hagy minimum fél órát, irreális. Majd ha megtanul értőn olvasni, lehet egymás mellett sziesztázni.

2021. aug. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!