Amikor ébren van a gyerek, és ti nem házimunkáztok, akkor mindig vele vagytok, vele játszotok?
Azon gondolkodtam, hogy mindenki azt mondja, hogy a gyerek olvasó lesz, ha otthon azt a példát látja, hogy a szülei sokat olvasnak. Ez kb milyen kortól elképzelhető? Úgy szeretnék néha olvasgatni, amíg a másfél éves lányom játszik, de közben meg hozza az ő könyveit, hogy neki olvassak. Ma pl a délutáni alvása alatt kitakarítottam a fürdőt, a konyhát, felmostam, és mire leültem volna olvasni egyet, már fel is kelt.
Tudom sokan mondják hogy legyen el a gyerek egyedül, de azt arra szokták mondani, hogy amikor dolgod van. És mi van, ha az ember szeretne megnézni vmit a tévében, vagy olvasni? Ti csináltok ilyet mondjuk totyogó mellett?
"Mikortól van az, hogy egymás mellett elvagytok, és mindenki csinálja a saját dolgát :) "
Majd ha minimum kiskamasz lesz. :)
Nem vicc.
Egy totyogó mellett sem lehet egy könyvbe belemerülni. Könnyed cikkek, némi ügyintézés, lopott percek, egy kávé...oké.
De az, hogy te elmélyülten olvasol, ő pedig egy csitt nélkül hagy minimum fél órát, irreális. Majd ha megtanul értőn olvasni, lehet egymás mellett sziesztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!