Drasztikus lenne ez a megoldás, hogy újra a saját ágyában aludjon?
Tökmind1 mit írunk, ugyis lehurrogod ha neked épp nem teteszik...
Ilyen hozzáállás van a gyerekkel is akkor nem csodálkozom szegényen
Ezek a kérdéseid.:)
Drasztikus lenne ez a megoldás, hogy újra a saját ágyában aludjon?
Nagyon rossz lenne ez így?
Aki ezekre válaszolva azt írja, hogy igen ez rossz megoldás az nem a kérdéseidre válaszol?
Írta már valaki próbáljátok meg a szobacserét.Akár azt az ágyat is hagyjátok, amibe alszotok, had aludjon abba.
Azt sem írtad, hogy az új ágyával mi a baja? Mert a régi bántotta ,vettetek újat azzal mi a gondja.Nyilván történt valami amitől megijedt és ezt a régi félelmet még nem tudja megmagyarázni.Amellett hogy az én 3 éves gyerekem épp most szepázik,soha nem altattam magamon, most meg rajtam fekve képes csak elaludni, meg velem.Nagy kalad baccus.Ez van, most ilyenje van, a tiéd se fog örökké ott aludni a nyakatokban.Viszont gondolom most lesz ovis is,simán azért is mászkálhat majd, mert keresi a biztonságot a nagy változások közepette.
Öcséméknél a kislány aludt kb 2 éves koráig egyedül külön szobába.4 éves és általában már éjfél fele vonul át közéjük.Ők se vágtak még eret.
Gyereket vállaltatok és igen, lehetnek félelmei ,amiket még nem tud megfogalmazni.Félhet egyedül lenni,félhet a sötéttől,megrémülhet egy árnyéktól és keresheti a biztonságot aztán kész.
"Valami bekattant nála"
Vagy inkább nálatok, nem? Az a gyerek nem tudja milyen a szülői agyban aludni, amíg be nem viszitek.
Sokan lustaságból szoktatják a közös ágyba, mert derogál türelmesen egyedül alvásra szoktatni. Kényelmesebb hogy többet foglalkozhat a telefon böködésével helyette...
Mielőtt le lennék ugatva, két éves gyerekem van, tudom mit beszélek. Sosem aludt velünk, mindig is megvolt a saját helye, mert volt türelmem hozzá éjjel virrasztani mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!