Mi a jobb, ha nem jön össze a baba: érdemes előbb különböző természetes dolgokkal (tea) próbálkozni, vagy egyből a drasztikusabb megoldáshoz folyamodni (gyógyszerek)?
miért kell mindjárt a gyógyszereket ajánlani??
menj el természetgyógyászhoz, keress a fórumokon szakembert ebben a témában pl. nőklapja café stb...
van pl aki reikivel, masszázzsal, reflexológia stb annyi, de annyi módszer van.
a legfontosabb, hogy nem kell elkeseredni!
mindennek megvan az ideje, a késlekedésnek is..
hidd el a lélek, nagyon akar jönni, sőt ...de vannak bizonyost körülmények ami miatt várni kell rá, és ha egy türelmetlen ember vagy, akkor próbára leszel téve hidd el..
a pszichés okokról nem is beszélek!
Szerintem is nődokihoz menj, ha ilyen sokat késik, meg kimaradnak hónapok. Ha kideríti az okát, akkor még mindig választhatsz kezelési módot (természetes gyógymód vagy gyógyszer). A természetgyógyász nem lát beléd, ő is csak akkor tud megfelelő módon segíteni, ha tudja pl mi nem működik.
És nem szabad egyből gyógyszert szedni kivizsgálás nélkül, ami alatt nem egy manuális vizsgálatot értek, hanem minimum egy vérvételt, uh-t stb. amiből már lehet látni is valamit.
Csatlakozom az előttem szólók sok hasznos véleményéhez.
Először is mióta próbálkoztok?Tanulmányoztad e a szervezeted, a peteérést, mégha rendszertelen is a ciklusod, hőmérőzéssel, ovu-teszttel,nyák vizsgálattal?-gondolom a kimaradt menzeszekkel ez azért nem könnyű..de talán volt követhetőbb ciklusod is..
Első nekifutásra én is a természetes módszereket ajánlom, nem vagyok a gyógyszerek ellen, adott esetben megvan a létjogosultságuk,de tudni kell, hogy erőteljes beavatkozást jelentenek a szervezetbe és vannak kockázatai-nemkívánatos mellékhatások. Ha szelídebb, természetesebb módszer is segíthet, inkább 1.ször annak kell esélyt adni. Én egy gyógynövényes komplexet szedek, nagyon jókat hallottam róla ésjó tapasztalataim vannak vele,ciklusom a szedés ideje alatt beállt!!.Az orvosi kivizsgálás viszont hasznos lehet, pláne rendszertelen ciklus esetén,megtudhatod,milyenek a hormonszintejid pl.
Vagy lehet, hogy diagnosztizálható okot talál, pl. petevezeték elzáródás, és akkor azt meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!