Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen váltócipőt ajánlotok a...

Milyen váltócipőt ajánlotok a bölcsibe?

Figyelt kérdés

Jobb minőségűt szeretnék, hiszen majdnem egész nap ebben lesz, de azért nem 10.000 forintért.

Eddig a Zetpolt és a Liliputit nézegetem. Persze olyan kéne, amit könnyű levenni, így Liliputiból talán a szandálos jöhet szóba (jól látom, hogy ez tépőzáras? [link]

Kinek mi (nem) jött be?

2010. aug. 29. 14:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen bőr szandit, ami tartja a bokáját (és jól szellőzik), én siestát viszek be, itthon is az van, nagyon jók még a linea és a falcon szandik is.
2010. aug. 31. 20:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A nyári szandija sztem tökéletes váltócipő a bölcsödébe is. Feltéve, ha nem rúgta szét nagyon. :)
2010. aug. 31. 21:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A liliputinak a szandija is gumis. Falcon is jó szerintem, asso esetleg, elefanten, baren schuhe.
2010. aug. 31. 22:04
 14/22 anonim ***** válasza:

Én fontosnak tartom, hogy puhatalpú legyen, ami a legközelebb áll a mezítlábas járáshoz. A Decathlonban láttam pl. olyan puhatalpú cipőket, amelyeknek épp csak a tapadás kedvéért volt némi szilikon a talpán, egyébként gyakorlatilag a cipő anyagából van a talp is, totál hajlékony. Egyébként szintetikus anyagból készült, ami eleinte aggasztott, de megnéztem, tele van lyuggatva, még a talpán is, szóval biztosan lélegzik is. Egyébként tépőzáras. Én asszem olyat veszek majd, 4300-ba kóstál. ha érdelkel, megnézhetitek az áruház honlapján.

Szóval kipróbálom, meglátjuk, hogy válik be, lehet, hogy mire szétesik, ki is növi.

2010. aug. 31. 23:17
 15/22 anonim ***** válasza:
62%

Ez a mezítlábjár(at)ás nem egészen úgy van, ahogy a legtöbb anyuka gondolja...

CSAK egyenelten területen egészséges, otthon a lakásban, kifejezetten káros a gyerek gerincének, ezért kell rendes cipő, ha már tud járni (hajlékony, de rendes talpú).

2010. aug. 31. 23:20
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! A nyári szandit sajnos kinőtte.

De mivel az Elefantent én is szeretem, lehet, hogy veszek még egyet nagyobb méretben, és azt hordja majd bent. (Bár annyira nem olcsó, de nem ezen akarok spórolni, tényleg egész nap a lábán lesz.) Itthon amúgy zokniban szokott lenni.

2010. szept. 1. 09:36
 17/22 anonim ***** válasza:
81%

23.20-as szívemből szólt. Óvatosan a puha talpú cipőkkel, lányok!

Gyógytornász anyuka

2010. szept. 1. 13:39
 18/22 anonim ***** válasza:
Én az ASSO-t ajánlanám! Lehet kapni a Deichmann-ban is, kb. egy árban van az Elefanten márkájú cipőkkel. Nagyon szuper minőségű, kényelmes kis cipők.
2010. szept. 1. 14:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy én mindenképpen szandált vennék, abban szellőzik a lábija.
2010. szept. 1. 14:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Gyógytornász anyuka: akkor most mi a helyzet? A talpizomzat miatt a puhatalp jó, de nem jó a gerincnek. A normál cipőtalp meg nem jó a talpnak, de a gerincet kíméli. Akkor hol az igazság? Miért gyártanak akkor orrba-szájba puhatalpú bőrcipőket otthoni használatra? A Decathlonos válaszoló vagyok.
2010. szept. 1. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!