Gyermekülésekből melyiket érdemes megvenni? 9-18 kg-ig, és utána már jó a sima magasító, vagy érdemes megvenni a 9-36 kg-ig? Szeretnek-e még a nagyobb gyerkőcök székben ülve utazni, vagy kényelmesebb a magasító?
Szerintem nézz meg néhány töréstesztről készült videót a neten, hogy mennyit érnek az ülésmagasítók akár csak egy fékezésnél is... (Simán kirepül a gyerek alól, és így a biztonsági öv pont a nyakánál rántja meg a gyereket)
Ráadásul nem véd semmi oldalról, sem a csípőt, sem a vállakat.
Az én lányom októberben lesz 4 éves, de már 20 kiló. El nem tudnám képzelni, hogy ne normális biztonsági ülésbe ültessem. Egy ilyen kicsi gyereknek még amúgy sem való a magasító.
Nekünk most a 9-25-ös van (mikor vettük, asszem 10 kiló volt, most 12 kiló). Legfőképp azért választottunk ilyet, mert ha sokat megyünk kocsival, akkor alszik benne és a nagyobbat nem lehet dönteni, míg ezt igen. Ez lesz egy jó darabig, de ha lecseréljük, akkor olyat veszünk, ami támlás ülésmagasítós és ha már kellően nagy és elég az ülésmagasító, akkor a támlát le lehet szedni. Én kb így képzelem el.
Ez van most (egyébként nagyon szereti): [link]
És ilyesmit szeretnénk később: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!