Ovis/alsó tagozatos iskolás korú gyerekedet elengedted kirándulni pedagógusokkal vagy nem? Van olyan szülő, aki nem engedte a gyerekét ilyen szervezett kirándulásra? Ha igen, mi volt az oka?
Minden gyerekem mehetett mindenhová iskolával és tanárokkal,az 1 napos kirándulásról kezdve az erdei iskolás több napos kirándulásig
Óvodás korban az 1 napos kirándulásokra mehetek.
Mindig élvezték.
Nem volt még olyan, hogy ne engedtem volna el, 14 éves a nagy, mindig ment minden kirándulásra.
A kicsi ovis, most lesz nagycsoportos, nekik még nem volt soha semmilyen kirándulás :(
Oviban voltak kételyeim, pláne, hogy a fiam elég nehezen kezelhető volt. De ott úgy oldották meg, hogy ment az összes felnőtt az oviban, szülői munkaközösség, konyhás néni, mindenki, így egy felnőttre 3 gyerek jutott, és nagyon figyeltek rájuk.
Suliban tavaly akarták őket vinni 7.-ben valami külföldi kirándulásra, valami pályázattal. Arra azt mondtam, hogy nem szeretném. Adhd-s a lányom, mindig mindenét elhagyja, elég szétszórt. Igaz, hogy családi kiránduláson még nem veszett el, de a suliban egyszer otthagyták az uszodában. Erre az ötletre teljesen kiborult a lányom, hogy milyen gonoszak vagyunk, hogy nem engedjük el, végül mondtam, hogy ám legyen. De közbejött a covid, szóval nem mentek, úgy néz ki hogy szeptemberben pótolják, úgyhogy elég para. Amúgy 6 felnőtt megy a 40 gyerekkel (2 osztály). Egyébként erre a programra több szülő nemet mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!