Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más szerint is túl sovány,van...

Más szerint is túl sovány,van okom aggodalomra?Voltunk orvosnál!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kisfiam júniusban töltötte be a 3-at.105 centi,24-25-ös cipőket hord és 14 kiló.

Anyósom folyamatosan csesztet hogy sovány a gyerek.Nagyon válogatós,keveset eszik.Ránézésre vékonyka dé én és az egész családom az,jelzem nem soványak vagyunk!

Van okom aggodalomra?

2021. júl. 20. 14:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
53%

Az én fiam is vékony volt (eleinte én is arra fogtam keveset eszik tuti csak ez a baj),a táblázatok és gyerekorvos szerint is beleesett pont a jó tartományba,de engem ez nem nyugtatott meg.

Kiütések jöttek ki a könyökén szóval voltak már jelek de senki nem törődött ezekkel csak legyintettek...

Kértem vérvételt és kiderült cukorbeteg.

Nem mondom hogy nálad is ez van,vagyis kívánom ne legyen gond,de azért figyeld,és ne hurrogd le rögtön azt aki vékonynak találja.

Engem is csesztettek,hogy dehogy vékony csak bebeszélem...

2021. júl. 20. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!