Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más szerint is túl sovány,van...

Más szerint is túl sovány,van okom aggodalomra?Voltunk orvosnál!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kisfiam júniusban töltötte be a 3-at.105 centi,24-25-ös cipőket hord és 14 kiló.

Anyósom folyamatosan csesztet hogy sovány a gyerek.Nagyon válogatós,keveset eszik.Ránézésre vékonyka dé én és az egész családom az,jelzem nem soványak vagyunk!

Van okom aggodalomra?

2021. júl. 20. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Anyósodnak mond meg :a gyerek a te genetikádat örökölte. PONT.

A baszogatást be lehet fejezni. Annyit eszik amennyi neki elég.

2021. júl. 20. 14:53
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Anyós egy falusi tapló, aki abban nevelkedett, hogy a dagadt gyerek az egészséges. Mert akkoriban még gondot okozott a gyerekek táplálása. A kisfiad súlya tökéletes. (Görgess le a táblázatig.) [link]
2021. júl. 20. 14:56
 3/11 A kérdező kommentje:

Azt ki felejtettem hogy millió egy vitamint,étvágy hozot kiprobaltunk de semmi változás nem volt.Most kezdtem adni neki vas szirupot,mintha picit többet enne.De már nekem is elegem van hogy a nap csak abból hogy folyamatosan kinozom hogy egyen😥

Ennek meg is lett a következménye mert kiütések lettek rajta,voltunk gyerek orvosnál étel allergia.Plusz kell széklet vizsgálat mert fent áll a gyomor gyulladas veszélye.

Jelzem szombaton anyós vigyázott rá,este mikor mentem érte már a combjan volt kettő pötty,szúnyog csipesre gyanakodtam.Szombat éjjel meg több lett,vasárnap pedig már szegénynek a tenyere,feje is tele volt.

2021. júl. 20. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
De miért akarod elhízlalni. Teljesen jó a súlya. Fiam 110cm volt 3 évesen és 14kg. Tök normál a gyereked.
2021. júl. 20. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem egyáltalán nem sovány, annyit eszik amennyire a szervezetének szüksége van.
2021. júl. 20. 15:10
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Hagyjad, ne kínozd, hogy egyen! Teljesen biztos, hogy nem fog éhenhalni. A vas sem tiszta haszon, fájhat tőle a gyomra és székrekedése lehet. Orvosi előírás nélkül nem adunk vasat. Amint látod a táblázatban, teljesen beleesik a megfelelő sávba a súlya.
2021. júl. 20. 15:11
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Az én fiam 7 évesen 18 kg volt. Ő tényleg nagyon vékony volt,de a te fiad abszolút nem a nagyon vékony kategória.
2021. júl. 20. 15:12
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Abszolút nem akarom elhizlalni sőt nekem így tökéletes,én tudom hogy nem nagy etkü de amit szeret azt mindig meg eszi,velem mindig eszik anyóssal nem akar...

Nagyon mozgékony egész nap jon-mwgy,futkosik,játszik.Jokedvu mosolygós,elég kiegyensúlyozottnak mondanám.

A tápszerbol sem ette meg sosem a kikert adagot.

Születési súya 3100 gramm volt és 55 centi. 1 hós státuszban 5500 gramm volt.

2,5 éves kora óta nagyon gyorsan nő.Nyar eleje óta is rengetegett nőtt és szerintem ezért látja a drága anyós vekonykanak.Egyébkén hetente,ket hetente vigyáz re 1 teljes napot,vagy elofordul olyankor is hogy csak délután van vele....

2021. júl. 20. 15:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a zold pipa 🤗
2021. júl. 20. 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
A fiam szép nagy gyerek volt nem is sovány 3 évesen 13 kg volt tök normális. A kicsi most 2 múlt 13 kg szerintem 3 évesen 14kg lesz, nem hízlalda ez.
2021. júl. 20. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!