Valóban van ok az aggodalomra?
Semmi ok az aggodalomra.
Én ennyi idősen az oviban a barátnőmmel azzal szórakoztunk, hogy kinyújtottuk és összeérintettük a nyelvünket. Többször is és az óvónénik nem foglalkoztak vele. A barátnőm és én is minden tekintetben normális felnőttek lettünk.
köszi a válaszokat. :)
igen, én is mondtam anyának, hogy minden gyerek csinál hülyeségeket, de neki az a kifogása, hogy ők testvérek.
A gyerekek 4-5 évesen kezdenek érdeklődni maguk és mások iránt. Ezek még nem komoly dolgok, csak játszanak. Semmi gondja nem lesz ebből egyik gyereknek sem, annyit kell tisztázni velük, hogy csókolózni az emberek nem a rokonokkal szoktak, hanem mással. Csak azt nem mondjátok, hogy azzal, akit szeretnek, mert akkor jól csinálták. ;)
Úgyhogy mond meg anyukádnak, hogy ne izguljon, de ha akar, kérdezzen meg egy gyerekpszichológust.
Amúgy nem is a legjobb barátok, mert állandóan veszekednek :D
Köszi az újabb válaszokat. Az óvónő kerített igazából nagy feneket neki, én meg már bánom, hogy elmeséltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!