Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kedves anyukák mit tennétek...

Kedves anyukák mit tennétek ha tudomásotok lenne rola, hogy az anya éjszakára magára hagyja a 7 éves és 11 éves gyerekeit ?

Figyelt kérdés
Lehet valamit tenni ezügyben ? Nem célom az anyukával “kib.szni” de valahogy mégsem helyes amit csinál, és addig kellene cselekedni amíg baj nem lesz. Eleven, kimondottan rossz gyerekek.
2021. júl. 13. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:

47. Nekem nem klappol a mondandód, hogy jaj gyerekek össze vissza beszélnek még kicsik

De arra már nem kicsik h maguk legyenek??

2021. júl. 13. 15:22
 52/81 anonim ***** válasza:
77%

Akkor honnan tudod h egyedül vannak a gyerekek?

Nincs egyedül a 7 éves. Ott vam a 11 éves tesója, aki tud beszélni, írni olvasni.

Gondolom mobillal is rendelkezik.

Ha anyuka a másik szobában aludna se tudna többet tenni baj esetén mint a 11 éves.

Feltételezem anyuka ismeri a gyerekei megbízhatóságát.

Az h Te TUDOD h rosszak, egyenesen felháborító!

Mit tudsz Te erről? Miben nyilvánul meg?

Egyébként a 90es években voltam kisiskolás. Napközben is voltam otthon egyedül órákig (szülők dolgoztak, a tanítás meg 1ig volt max. Illetve nem volt nagyi aki a nyáriszünetben felügyelt volna. Akkor meg a táborozás nem volt jellemző. Viszont 2,5 hónap szabija nem volt a szülőknek akkor sem)

2021. júl. 13. 15:22
 53/81 A kérdező kommentje:

52 Rosszak,elevenek. Ebben nincs semmi felháborító, mert mindenki tudja.

A lényeget az elején írtad le 90es évek !! Az teljesen más volt mint most. Én is akkor voltam gyerek,

Faluban, de már nem olyan mint akkor !! Akkor nagyik otthon voltak más gyerekére ránéztek, most meg már én aki itt nőttem fel sem ismerek sokakat.

Szándékos kötekedésre pedig már nem fogok válaszolni.

2021. júl. 13. 15:24
 54/81 A kérdező kommentje:
A válaszolók ledöbbentettek, nagyon is de most úgy döntöttem egy szakmailag hozzáértőt megkérdezek erről. Mert a gyk népe szerint ez rendben az egy dolog, de mi a hivatalos álláspont ?
2021. júl. 13. 15:27
 55/81 A kérdező kommentje:
Mielőtt bárki megint rosszindulatot feltételezne , név nélkül kérdezem meg majd.
2021. júl. 13. 15:28
 56/81 anonim ***** válasza:
95%

Tehát a gyerekek elmondtak neked hogy anyuka nincs otthon, és apuka? O sincs? Vagy bárki más?

Apukára miért nem kérdeztél rá akkor? Ha anya nincs otthon akkor apa vigyáz rátok stb vagy jön majd hozzátok valaki stb?

Mert látom a kombinálás az megy de hogy utána járj a dolgoknak az nem megy

Bírom az ilyen megkeseredett minden lében kanál embereket....

Ha ennyire nem megy a saját portán való sepregetés és minden képpen úgy érzed közbe kell szólnod akkor állítsd meg az anyukát és mondd el neki az aggodalmaidat az ő családjával kapcsolatban

Ennyi

2021. júl. 13. 15:29
 57/81 anonim ***** válasza:
79%

Igen. Most annyiban másabb mint akkor h túlféltő szülők burokban tartják a gyereket.

Ha neked az eleven (futkározik kiabál) egyenlő a rosszal (lop a kisboltból, kővel dobálja a társait) ez a felháborító.

De bármelyik is legyen igaz, attól még éjjel alszanak.

De ajánld fel h átmész ilyenkor vigyázni rájuk.

Tiszta a lelkiismereted is és a ROSSZ gyerekek sem fognak kárt tenni magukban (mert ugye ha ott vagy mindent meg tudsz akadályozni)

2021. júl. 13. 15:31
 58/81 A kérdező kommentje:

56 kerlek, hívás nélkül jottek a gyerekek az nem minden lében kanálság ha már idejöttek

Nem zavartam el őket hanem meg kínáltam üdítővel es játszottak a kutyával.

3an élnek itt.

2021. júl. 13. 15:31
 59/81 anonim ***** válasza:
84%
Ennyiből szűröd le, hogy egyedül vannak? Lehet, hogy csak nincs kedvük hazamenni, azèrt mindjak, hogy nincs otthon az anyjuk..Vagy az apjukkal vannak otthon, aki laza, vagy anyjukkal, aki faraftan alszik munka utan, vagy a nagyszülőkkel. Vagy kèsőbb er haza...
2021. júl. 13. 15:33
 60/81 A kérdező kommentje:

57. Nem hívtak át én pedig hívatlanul nem megyek! Fura is lenne. Oke a gyerekek ezt megtették de én nem kisgyerek vagyok.

A rossz nem csak ezt jelenti.

De a vitanak számomra vége , szakmailag hozzaertot megkérdem és pont .

2021. júl. 13. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!