Kedves anyukák mit tennétek ha tudomásotok lenne rola, hogy az anya éjszakára magára hagyja a 7 éves és 11 éves gyerekeit ?
Ahha. Szóval senki vagy a történetben, a szomszéd csaj aki pattogna. Nem köti az orrodra mert semmi közöd hozzá.
Este kint állsz a sarkon és kukkolod mikor megy el anyuka?
11 Nem, de olyan helyen lakom ahol pontosan látom, és a saját udvaromon talán csak kint lehetek ? És nem kell bekötni a szemem.
12 Nem is ismerem ennyire az anyukát, nincs bajom vele .
13 Ez nem az én feladatom lenne, de pár alkalmat ha megkérnek még megoldható is lenne.
14 Elég pökhendi vagy, ha a te gyerekeidről lenne szó akkoris így állnàl hozzá??!!
Mert én őket nézem a történetben!!
Le vagyok döbbenve állítólagos anyukàk (mert ez nekik szólt a kérdés ) hogy ez szerintük rendben van??? Senki nem felelt , hogy ha az ő lelkiismeretére lenne bízva akkor is ezt gondolná? Mèg én jót akarok és én vagyok lehurrogva.
17: te is olyan vagy, mint az egyszeri úttörő, aki áttuszkolja a vak bácsit a zebrán... holott nem is akart átmenni a túloldalra.
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve... szól a mondás.
16 A régi világot nem is lehet egy lapon említeni a mostanival!
Regen bár nem hagytak otthon egyedül engem sem, de ha mégis az egész utca “ nevelt “ azt akit igen egy két kósza gyerek akkoris volt.
Jelenleg meg .... én itt nőttem fel de már a felét nem ismerem a falunak , ők is nemrég laknak itt...
Nah meg a közbiztonság sem olyan ám mint régen.
18 Miért akkor egy 7 éves gyerek éjjel egyedül az teljesen rendben van? A nagyobb már talán elvan de azért a 7 éves kicsi még.
Tényleg ez rendben van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!